Ријеч уредника! Вучићу добродошао!

Најављена посјета предсједника свих Срба Александра Вучића поводом позива који су му упутили Милан Кнежевић и Андрија Мандић, почела је да изазива таласање у Црној Гори.

Таласају наравно комите или комете како ко воли да их зове, али таласају и дуалисти, Шпартанци тј „најбољи Срби“ који би да је до њих прихватили све што је наметао режим Мила Ђукановића, затворивши себе у авнојевске границе авнојевске творевине зване не Црна Гора него Монтенегро.

С тим у вези, а гледано са позиција српског интегрализма, јако је битно да предсједник свих Срба дође у посјету, јер би на тај начин био заокружен један циклус у којем је Александру Вучићу практично било забрањено да дође у наше мало мисто, па би започели други циклус, сасвим природан и нормалан, да предсједник свих Срба буде чест гост и да се сусреће са српским политичким представницима у овој можемо рећи полако али сигурно И српској земљи.

Зато би било добро, сврсисходно, лијепо и пожељно да када Александар Вучић дође у Беране све оно што дише српски и одише српским интегрализмом дочека предсједника Србије и свих Срба, јер другачије нам не ваља посао.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ono što bi trebalo biti normalno je postalo senzacija. Treba da se srijeću rukovodstva a ne samo predsjednici i da zajedno rade na opštem dobru! Mi smo vjekovima upućeni jedni na druge i ne može autošovinistička politika koja je godinama gajena u Crnoj Gori razdvajati i svadjati braću! To treba prevazići i okrenuti se istini, saradnji i uzajamnoj pomoći jer samo tako
imamo budućnost! Mnogo je više toga što nas veže od komitsko-dukljanskih magli koje bi da nas svadjaju i dijele! Njih treba ignorisati i ostaviti da polako završe na smetlištu istorije, gdje im je i mjesto! Narod mora biti umniji od zaslijepljenih i plaćenih srbomrzaca koji ne znaju ni ko su ni što su ni odakle su, a ni od koga su! Neka se oni bave sobom, a država mora i treba da radi u korist naroda i napretka, koji nije u mržnji i svadjama medju braćom!