Градоначелник Никшића примио представнике синдиката

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић примио је предсједника Синдикалне организације органа локалне самоуправе Општине Никшић Милана Јанковића и чланице Извршног одбора Сању Ђуровић и Ивану Ненезић.

На састанку се разговарало о активностима Синдиката које су планиране за наредни период. Договорено је оснивање фонда солидарности и формирање комисије која ће припремити нацрт текста појединачног колективног уговора.

Било је ријечи и о стамбеној политици, гдје се разматрао модел помоћу којег ће се најбрже доћи до рјешавања стамбених питања радника.

Предсједник Синдиката Јанковић захвалио се предсједнику Ковачевићу на пријему и истакао да је он први предсједник који је уприличио пријем за представнике Синдикалне организације.

Предсједник Ковачевић је истакао да ће радници имати подршку као и до сада.

„Ситуација коју смо затекли није била на завидном нивоу. Међутим, континуираним радом и подршком руководства Општине запослени у локалној самоуправи остварују своја загарантована права. И у наредном периоду руководство Општине биће велика подршка својим радницима“, поручио је предсједник Ковачевић

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare