Zdenka Popović dala podršku Ukrajini!

➡️ Potpredsjednica Skupštine 🇲🇪 Zdenka Popović sastala se sa Oleksandrom Ustinovom, poslanicom Skupštine Ukrajine.

Za vrijeme trajanja Svjetskog ekonomskog foruma, Zdenka Popović, potpredsjednica Skupštine Crne Gore, sastala se sa Oleksandrom Ustinovom, poslanicom Skupštine Ukrajine i izrazila duboko saosjećanje sa ukrajinskim ženama i djecom.

„U teškim vremenima poput onih koje trenutno pogađaju Ukrajinu, imperativ je osigurati zaštitu i sigurnost kako žena tako i djece. Ovaj momenat zahtijeva zajednički napor kako bi se pružila podrška najranjivijim članovima društva“, istakla je Popović.

„Organizacije i pojedinci moraju sarađivati kako bi pružili humanitarnu pomoć, osigurali sigurna skloništa te omogućili pristup osnovnim namirnicama. Ovaj angažman nužan je kako bi se stvorilo okruženje u kojem će žene i djeca biti zaštićeni i imati priliku za normalan život usprkos izazovima kroz koje trenutno prolaze“, dodala je Popović.

Ustinova se zahvalila na riječima podrške ženama i djeci te istakla kako cijeni iskazanu solidarnost. Naglasila je važnost međunarodne suradnje u pružanju humanitarne pomoći, vjerujući da će zajednički napor doprinijeti stvaranju sigurnijeg okruženja za sve pogođene trenutnom situacijom.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dako nas spasi i podje sa njom u Kijev