Vučurović: DPS neka brani Mila, ali tužilaštvo neka isto radi svoj posao!

Svi imaju pravo na to da odaberu način kako će zastupati svoje političke ciljeve i ne vidim neki veliki problem u izjavi Danijela Živkovića, predsjednika DPS-a, saopštio je poslanik Nove srpske demokratije i koalicije Za budućnost Crne Gore, Jovan Jole Vučurović.

„Mi iz NSD i nekadašnjeg DF organizovali smo na stotine protesta protiv diktature, sudarali se čelo u čelo sa represivnim aparatom i kriminalcima iz bivšeg režima, i bilo bi neozbiljno da pravo na protest negiramo bilo kome drugom“, podvlači Vučurović.

Njihov stav po pitanju Mila Đukanovića je, navodi on, jasan godinama- on mora da odgovara za ekonomsko uništenje Crne Gore, zato što je institucije od tužilaštva, sudstva do ANB-a zloupotrijebio za očuvanje svoje vlasti, što se nalazi na čelu opasne hobotnice u kojoj su i kriminalni klanovi…

„A to kakvu će DPS izabrati taktiku da ga brani od države je njihova stvar, kao i stvar nadležnih organa. DPS je odavno remetilački faktor u crnogorskom društvu i po svim parametrima bio je političko krilo mafije, ali ne treba problematizovati njihov stav da brane svoje ljude“, zaključio je Vučurović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare