Vučić: Sram te bilo Crna Goro!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se obraća javnosti iz Palate „Srbija“.

Posebno se dotakao odnosa Crne Gore prema samoproglašenoj nezavisnoti tzv. Kosova.

Kako je dodao, ministarka evropskih poslova Crne Gore Maida Gorčević danas otišla u Prištinu da se izvinjava Amerikancima.

– Vidio sam i ovu ministarku danas, Gorčević, sva je ustreptala. Sram ih bilo. Misle da imaju pravo i da se hvale kako nam otimaju dio teritorije i da se bahato ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima. Moraju valjda tako da se ponašaju što je jedna časna žena Maja Vukićević, odbila da glasa za Kosovo u Savjetu Evrope, pa su brže bolje otišli u Prištinu da se izvinjavaju naglavačke. Misle da mogu sve jer ih štite Amerika, Njemačka i ovi velikani. Šta smije Srbije nama da kaže, evo neka vide da smije – rekao je predsjednik Srbije i dodao da ne sumnja da će Crna Gora u aprilu podržati ulazak lažne države u Savjet Evrope.

– Glasaće sa obije ruke i noge, kao i uvijek – poručio je Vučić.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kad bi se narod pitao ovakav fukarski udvorički odnos CG vlasti prema tzv kosovu bi bio nemoguć! Svakim danom naša sramota raste i nećemo je oprati bez velike muke! Što uradi šaka izdajnika, ime im se po zlu pominjalo!

Срам те било Црна Горо. Није та издаја од јуче него од срамнотнога мила Ђукановића. Памти Србијо па када се буде реализовала велика Албанија. Памти па врати. А памтиће и Српски народ ЦГ.