TV E se prostačkim uvredama obrušila na Vesnu Bratić! Možda da promijene ime u TV 3,14? (VIDEO)

„Vesna Bratić opet dominira. Domina iz Trebinja ostavila nam je dug kao para puna vreća“.

Ovo je samo početak sramnog televizijskog priloga koji je emitovan na medijskom talogu od televizije koja je osnovana od strane Bemaksa i DPS-a kao zamjena za Gradsku TV u kojoj uskoro, po svemu sudeći, slijedi čistka.

A kakav medijski otrov u režiji Mila Đukanovića može biti, svakodnevno se uvjeravamo sa njihovih kvaziportala kojim konstantno ali i uzaludno truju dio građana Crne Gore ne bi li pokušali da se makar na sekundu vrate na vlast.

Ovog puta, na meti se ponovo našla jedna od njihovih omiljenih tema – Vesna Bratić, bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta u Vladi Zdravka Krivokapića, po mnogima, jedina svijetla tačka te Vlade.

U režiji televizije E, nastavljaju i optužuju bivšu ministarku da je zbog čistke DPS hijena u obrazovnom sistemu oštetila džepove građana za 300.000 evra.

„Zbog čistke u obrazovanju očistiće džepove naših građana za procjenjuje se 300.000 evra. Mi smo je pitali je li joj žao građana ali obećavamo da hoćemo. Bivši direktori koje je kolokvijalno rečeno, pomela narodna vlast svoje zadovoljenje su dobili na sudu. A vi građani? Dobili ste“, kazao je spiker Bemaksove televizije i u nastavku medijski naslovi za pro DPS portala.

Bratićeva se oglasila na društvenoj mreži X i poručila da se čuje glasna tišina svih onih – do vrha države – koji su zamračivali tv stanicu iz druge države

„Vesna Bratić se i dalje nesmetano besprizorno vrijeđa jer četiri godine niko ne kažnjava uvrede. Dobro jutro Vlado, Skupštino, predsjedniče Crne Gore, resoru kulture“, napisala je Bratićeva na Twitteru.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Podrška za Bratićku.