SRAMNO! POZIVAJU NA VJEŠANJE ANDRIJE MANDIĆA!

Iako bi da je neko drugi iz bivšeg DPS režima u pitanju na noge podigli i staro i mlado, kako je to otvorena prijetnja smrću i udar na temelje države, zaposlenima u „Pobjedi“ koji moderiraju komentare, vrlo vjerovatno, sasvim su u redu i prihvatljivi komentari koji pozivaju na vješanje predsjednika Skupštine Crne Gore, Andrije Mandića.

Tako se ispod jednog teksta u pomenutom mediju, u dijelu gdje korisnici postavljaju komentare, pojavio i otvoren poziv na vješanje Mandića

Naime, jedan korisnik, pod pseudonimom „Passion9_neregistrovani“, napisao je da je Mandić isticanjem trobojke Kraljevine Crne Gore u svom kabinetu povrijedio zakon, da bi trebao da podnese ostavku i bude vješan.

„Ne mora se odje objashnjavati zasht i pod kojom prilikom se koja verzija zastave strane drzhave stavlja neprikladno situaciji. Nije narod student medjunarodnog prava, nego ovaj SKOT od Mandicha je POVRIJEDIO ZAKON Drzhave Crne Gore. To je KRIMINALNI Akt, kojim on odma treba da da OSTAVKU a on NA VJESHANJE(!)“, piše anonimni konzument sadržaja „Pobjede”.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pobjeda je poraz svega ljudskog kad se stavlja u službu ovakvim idiotima!