Spajić i Krapović udomili bivši kadar SDP-a!

Da se nastavlja praksa 42. i 43. Vlade gdje udomljavaju odbjegle DPS-ovce i SDP-ovce potvrđeno je i juče u analizi IN4S-a koji je objavio sveobuhvatni presjek udomljenih kadrova bivših režima.

Jedna od njih je svakako i Jadranka Vojinović, bivši kadar Socijaldemokratske partije koja je od 2013. do 2016. godine bila državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova za vrijeme ministrovanja Raška Konjevića.

Podsjećanja radi, upravo je on, tada prozvan „krvavi ministar“ bio na vlasti kada su brutalno razbijeni protesti Demokratskog fronta gdje je policija bacila hektolitre suzavca ali i prebila mladiće u Zlatarskoj ulici ali i proslavljenog boksera, Mija Martinovića.

Jadranka Vojinović je sada uhljebljena u Ministarstvu odbrane kojim rukovodi kadar Demokrata Dragan Krapović. Ona obavlja funkciju sekretarke u ovom resoru.

Simptomatično je da čak ni tri godine od istorijskih izbora 30. avgusta ni treća Vlada od tad nije voljna da da šansu starim i prekaljenim borcima protiv režima Mila Đukanovića već nastavlja da stavlja na odgovorne pozicije one kadrove koji su te daleke 2020. godine dijelu svojih građana spremali traktorijade, raznorazne Belvedere i prijetili egzodusom, a što se naročito moglo čuti od nekadašnjih vedeta SDP-a.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare