Šou! Demokrate čestitale kadru Demokrata koga su izabrale Demokrate!

Funkcioner Demokratske Crne Gore Dušan Masoničić, široj javnosti poznat kao Iznogud koji simbolizuje njihovog koalicionog partnera u predizbornom periodu Dritana Abazovića, imenovan je juče za predsjednika Odbora direktora Luke Bar.

Ništa to ne bi bilo čudno da upravo u samom Odboru direktora ne sjede funkcioneri Demokratske Crne Gore, partije koja se svih ovih godina zdušno borila protiv partijskog zapošljavanja.

Po javno dostupnim informacijama za ovu poziciju nije bio sproveden konkurs te se time dolazi do zaključka da su upravo ti kadrovi Demokrata, izabrali kadra Demokrata, kome Demokrate na društvenim mrežama i čestitaju.

Praksa da oni koji su lojalni partiji očigledno je nastavljena pa i posle pada Demokratske partije socijalista gdje mladi i stručni kadrovi ne mogu dobiti funkcije odakle bi zaista ta mladost na korist svih građana upravljala državnim firmama već su to prosti uglađeni partijski kadrovi, koje, baš kao u komunističkom sistemu, dolaze do funkcija lojalnošću i političkom diskreditovanju osobe za koju su do juče tvrdili da imaju istu suzu.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare