Skandal u Ujedinjenim nacijama!

Iako se do posljednjeg trenutka nije znalo da li će Njemačka, zbog istorijskih činjenica, predstaviti nacrt Rezolucije o Srebrenici, upravo je postalo jasno da hoče, prenose „Novosti“.

Srpska delegacija dobila je informaciju da će Njemačka biti jedina koja će imati uvodnu riječ i tražiti podršku Rezoluciji.

Rezoluciju će, naime, predstaviti stalna predstavnica Njemačke u UN Antje Lendertse, koja je bila najglasnija u antisrpskoj kampanji i prikupljanju glasova za rezoluciju.

Lendertse je išla lično u Keniju, te u latino američke zemlje kako bi lobirala za usvajanje sramne rezolucije protiv srpskog naroda.

Dakle, ona će biti osoba koja će u ime Njemačke predstaviti Rezoluciju u Generalnoj skupštini UN, a poslije toga se očekuje odgovor predsjednika Srbije Aleksandra Vučića

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A genocid nad Srbima u II Svetskom ratu od strane Nemaca? Da, to Nemcima nikada nije bilo važno. Kažem ja da je Šolc zlobni patuljak.

Па зар нам није било доста Немачких злочина у Краљеву,Крагујевцу,Лозници,Јајинцима и ……тешко је сва места масовних зверстава немачког народа,набројати само у маленој Србији….