SERIJAL #2 KO JE KO NA CG POLITIČKOJ SCENI: MILO BOŽOVIĆ, POLITIČKI ZATVORENIK ILI…….

Božović od tog trenutka postaje meta političkih protivnika i političke konkurencije. Targetiranje je započeo sadašnji potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić, koji je tvrdio da je Milo Božović povezan sa škaljarskim klanom, dok su iz DPS tvrdili da je povezan sa kavačkim klanom, što je svako jasna igra diskreditacije koja je imala za cilj da Božovića eliminiše sa političke scene, kao čovjeka koji je kako se šuškalo u određenim krugovima Nove srpske demokratije bio od strane Andrije Mandića planiran za njegovog legitimnog naslednika na čelu ove stranke.

Međutim, hapšenje i pritvaranje Božovića na osnovu Skaj aplikacije u kojoj se govori da je Božović, parafraziramo, rekao nekom licu da to lice kaže drugom licu a to lice trećem licu da ostavi kokain na određenom mjestu u određeno vrijeme?

Optužnica je koliko je javnosti poznato utemeljena na njegovoj navodnoj saradnji sa Kavčanima, koji kako opet otkriva Skaj aplikacija žele da ga likvidiraju 2021 zbog njegovog političkog angažmana? Malo nelogično, zar ne?

Ostali lojalni Božoviću i nakon pritvaranja, Nikola Jovanović i Katarina Mićović

Na kraju, biće zanimljivo ispratiti kako će se politička situacija u Budvi razvijati i koliki i kakvi pritisci će biti izvršeni na predsjednika skupštine opštine Budva Nikolu Jovanovića, koji je za sada odolio željama mnogih da se u ovoj opštini uvede prinudna uprava i da se Milo Božović smijeni sa mjesta gradonačelnika.

Čeka nas vruća politička zima u Budvi!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare