RIJEČ UREDNIKA! Tomić: Moj nekadašnji vozač Milojko umislio je da je državnik!

Moj nekadašnji vozač iz kampanje za parlamentarne izbore avgusta 2020 godine Milojko Spajić, koji se igrom slučaja našao na mjestu premijera, očigledno pati od manije veličine, želeći sebe da predstavi kao nekog političara ili pak državnika velikog formata.

Milojko Spajić niti je političar niti državnik velikog formata. Radi se o prosječno inteligentnom berzanskom špekulantu, koji je pokušao da pričom o nekim amandmanima prikrije još jedno zabijanje noža u leđa našoj matici Srbiji.

E sada, ostaje nam da vidimo da li će on, koji je zajedno sa nesrećnim Zdravkom Krivokapićem došao na grbači srpskog naroda na vlast, imati hrabrosti i smelosti da uradi sledeće a to su stvari koje naš srpski narod ovdje traži: Rezolucija o Jasenovcu, uvođenje trobojke kao narodne zastave, da nam saopšti odnosno ubrza proces objave popisnih rezultata, rekonstrukciju vlade, izmjenu ustava i uvođenje srpskog jezika kao jednog od dva službena jezika.

Vrijeme pred nama će pokazati da li će bilo šta od ovoga Spajić prihvatiti, a ako ne prihvati, onda će se valjda neki Srbi konačno dozvati pameti i prestati da vjeruju onima čija matrica je ista od DPS-a preko Pozitivne do PES -a!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare