Ријеч уредника! Параноидни србофобичар Јаков Милатовић!

Август 2020 године направио је прекретницу у политичком животу Црне Горе. Тада је смијењен вишедеценијски режим Мила Ђукановића, заустављен антисрпски ваљак који је тај исти Ђукановић покренуо 1997 године, са намјером да на крају Србе у Црној Гори сведе на фолклорну мањину.

Након Ђукановићевог пада, сада можемо слободно рећи сасвим незаслужено на мјесто премијера, на мјесто са којег је већ тада требало покренути многе ствари које би побољшале положај Срба у Црној Гори дошао је несрећни Здравко Кривокапић. Дошао и на срећу брзо прошао, али нам је оставио апостоле како их је сам назвао, од којих је један предсједник Владе, док је други предсједник Црне Горе. Сада ћемо се позабавити овим другим, који нажалост показује знаке терминалног ђукановићизма.

Јаков Милатовић , који је у другом кругу председничких избора однио убједљиву побједу над Милом Ђукановићем, понајвише захваљујући српским гласовима, гдје је тада још увијек јединствени ДФ дао неподијељену подршку слоганом “ Гласамо Милатовића да побиједимо Ђукановића“ уједно се слоганом и оградивши, што ће се показати као исправно да нисмо гласали Милатовића због Милатовића.

Милатовић је у последњем периоду показао да је постао без да правим било какву задршку или да се трудим да будем коректан, један обични параноидни србофобичар, обузет опсесивно компулсивном потребом да то на сваком мјесту показује и доказује. Е сада, немојте мислити да Јаков од Монтенегра то сам ради! Не! Има Јаков добре учитеље оличене у концерну Вијести,тачније Жељку Ђиласовом Ивановићу прије свих.

Јаков је наиме ушао у врзино коло, коло Вијести, а Вијести су као питон, гуше, даве, мало по мало гутају онога којег подржавају, некада направе паузу чисто да би несрећнику дали да удахне мало ваздуха, али не превише, да се пулен не би потпуно отријезнио и скренуо са њиховог пута, који је увијек антисрпски и који ће такав и остати , све до момента док ова медијска рак рана Црне Горе не буде доведена к познанију права.

Питате се наравно шта ће бити са Јаковом? Па ништа, овај медијски питон наставиће да се обмотава, да га гуши, дави, док га не прогута у потпуности, а када га прогута, онда ће га оваквог какав јесте, сав безличан испљунути, а када га испљуну од њега ће остати само…Дарко Пајовић! Ништа више и ништа мање…и неће бити никаква штета!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare