Nasilje u Tivtu! Premlatio ženu!

Državljanin Rusije V.D. (36) uhapšen je u Tivtu, nakon što je na brodu prebio ženu, a zatim pokušao da zapali jedrenjak u koji ju je zaključao.

„Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat, postupajući po prijavi oštećene da jedno lice poliva benzinom jedrenjak u kom se ona nalazi, sa namjerom da ga zapali, spriječili su paljenje jedrenjaka i lišili slobode jedno lice zbog nasilja u porodici. Naime, policijski službenici su zajedno sa Službom zaštite i spašavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, izašli na lice mjesta, u blizini ponte u mjestu Seljanovo i spriječili navedeni događaj“, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Kako su dodali, „policijski službenici su na licu mjesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obavještenja, nakon čega je ruski državljanin V.D. (36) lišen slobode“.

„V.D. je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u predjelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali“, naveli su iz UP.

Oštećenoj su u ljekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

„Protiv lica V.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i on će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru“, zaključili su iz UP.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Дезертер,назад на фронт,па нека се ку…