Raskol u Demokratama!

Nakon političkog kraha ministra unutrašnjih poslova na sjednici Vlade u Demokratskoj Crnoj Gori na pomolu je raskol.

Odnosi između ministara ove partije održavaju se vještački, a gotovo svi funkcioneri optužuju generalnog sekretara Borisa Bogdanovica da je svojim nesuvislim potezima, vođen ličnom pizmom nanio nemjerljivu štetu partiji.

Zbog toga više časnih funkcionera među kojima su Momo Koprivica, Vlado Martinovic, Vladimir Jokic, Stevan Katić, Nemanja Vuković, više nisu spremni da primaju packe zbog Bogdanovića. Prema saznanjima portala Aloonline.me ukoliko se desi da Demokrate napuste vladu, a što je malo moguće uprkos političkom šamaranju i ponižavanju od strane premijera Milojka Spajića, u Vladi će ostati Koprivica i Martinovic. Svjestan ovog scenarija, Bogdanović je u pomoć pozvao Željka Ivanovića i Vijesti koje su ovih dana na aparatima zbog očiglednog gubljenja političke moći u Vladi Crne Gore.

Bogdanović je zbog drugovanja sa Ivanovićem doveo u pitanje opstanak partije, a izlaskom iz nje prijeti više odbora među kojima su nikšićki, kotorski i novski.

Suočen sa ovim problemom, Bogdanović sada pokušava da spusti loptu i pokuša da zadrži pozicije u Vladi. Međutim, u tome ga sprečava zagrljaj Željka Ivanovića kojem generalni sekretar Demokrata, kao i njegovi prethodnici poput Darka Pajovića služi za jednokratnu upotrebu.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Iza svega stoji Dritan sa Vijestima, koji huskaju Saranovica da misli da je jako bitan😊