Pronađena žena sa snimka iz Beča!

Austrijski portal„Kosmo“objavio je večeras kako je uspio da pronađe jednu od dvije žene koja se pojavljuje na snimku iz Beča na kojem se vide dvije žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić iz Srbije.

Ta žena, navodno Rumunka, tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerkica, a „Kosmo“ navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.

Žena koja je dala izjavu za ovaj portal, priložila je i fotografije sa djevojčicom za koju se vjerovalo da je nestala Danka Ilić.

Na jednoj fotografiji nalazi se žena crne kose, za koju se tvrdi da je majka devojčice sa snimka.

Druga fotografija prikazuje selfi plave starije žene sa djetetom koje liči na nestalu djevojčicu iz Bora.

Na snimku iz Beča zbog kog je i austrijska policija počela da traži malu Danku, vide se dvije žene jedna crna mlađa i jedna plava starija, sa djevojčicom.

Kako piše „Kosmo“, novinari su u kontakt sa ženom A. C. S. (36) stupili preko grupe na Fejsbuku. Ona je, navode, rumunska državljanka i živi i radi u Beču. Bila je, kako kažu, „nervozna“ kada je saznala šta se dešava.

Ona je kazala i da je razgovarala sa policijom u Beču, prilikom čega je dobila izvinjenje.

-Ja sam majka, saosjećam zbog djeteta iz Srbije i voljela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće. Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpjela. Zamolili su me da dođem sjutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim,  naglasila je mlada Rumunka za „Kosmo“.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare