PES: Neka vlada prihvati ostavku Milovića!

Poslije zahtjeva ministra pravde da predsjednik Vlade uputi predlog Skupštini za njegovu smjenu, pozivamo aktuelnu Vladu da prihvati ostavku Andreja Milovića, poručili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

„Podsjećamo sa su nadležni organi pokreta donijeli jednoglasnu odluku o isključenju nakon što je Milović u kontinuitetu zastupao stavove koji nisu usaglašeni sa partijom, pa je na kraju ovakav scenario sasvim očekivan i realan. Odluke koje se odnose na ekstradicione postupke, zastupanje politika koje nisu bliske partiji koja ga je kandidovala za člana Vlade, neki su od postupaka koji su uticali na status Milovića u PES-u“, naveli su iz stranke Milojka Spajića.

Međutim, kako su dodali, „nakon što je isključen iz partije, službenici ministarstva pravde su posvećeno radili na izradi IBAR zakona, dok je resorni ministar u ključnoj sedmici boravio u višednevnoj posjeti SAD-u, što nije uticalo na rad i doprinos odgovornih službenika ministarstva pravde“.

„Gospodinu Miloviću se zahvaljujemo na radu i doprinosu koji je dao u izbornim kampanjama kao funkcioner PES-a“, zaključili su iz PES-a.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ako vlada neprihvati ostavku treba cijelu obalit i otkazati im povjerenje