PES: Milatoviću okani nas se!

Kampanja koju predsjednik države nastavlja da vodi protiv izvorne ideje svoje nekadašnje partije vidljivija je svakog dana, poručuju iz Pokreta Evropa sad (PES) u reagovanju na navode predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Reakcija iz PES-a uslijedila je nakon što je Milatović ranije ocijenio da je “upitan ekonomski razvoj koji nosi samo povećanje zarada”.

“Nekadašnji zamjenik predsjednika PES-a se sada udružio sa Nebojšom Medojevićem, koji je najviše kritikovao program Evropa Sad 1 i sa Dritanom Abazovićem koji najviše osporava program Evropa Sad 2″, naveli su iz PES u reagovanju.

Dok nije postao predsjednik, prema njihovim riječima, nekadašnji funkcioner PES-a je imao potpuno drugačije mišljenje.

“Zbog toga je čak bio optuživan od sadašnjeg saveznika iz PzP-a da je švercovao cigarete zajedno sa tadašnjim partijskim kolegom i sadašnjim premijerom. Nekadašnji funkcioner PES-a Milatović je takođe iznosio grube optužbe na račun novog saveznika Dritana Abazovića, zbog rušenja 42. Vlade sa DPS-om odmah nakon uvećanja plata, te kasnijeg zajedničkog neustavnog djelovanja URA-e, takođe zajedno sa DPS-om”, dodaju iz Pokreta.

Kada je postao predsjednik, Milatović je, smatraju oni, oštricu kritika usmjerio isključivo na formalno svoju partiju i 44. Vladu, čak i zbog imenovanja Predraga Drecuna koga je, kažu, uključio u svoju kampanju i sa kojim je zajedno proslavljao izborne pobjede.

“Aktuelno osporavanje ekonomskog razvoja, zbog izvjesnog povećanja plata govori da se nekadašnji funkciner PES-a potpuno distancirao i od ideje koja ga je dovela na poziciju predsjednika države. Građani Crne Gore će osim boljeg životnog standarda, svjedočiti brzom i održivom ekonomskom razvoju, zasnovanom i na širokom infrastrukturnom umrežavanju i veoma značajnim investicijama, što će doprinijeti otvaranju brojnih radnih mjesta. Predsjedniku države koji se predstavljao kao nestranačka ličnost, želimo uspješnu saradnju i puno sreće nakon sklapanja memoranduma o zajedničkoj saradnji sa URA-om i PZP-om”, zaključuju iz PES.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

DPS igraci. Medojevic, Abazovic i Milatovic. Trio snova Mila Djukanovica i DPS-a. Kako se ljudi sami provale. Matrica je uvijek ista. Zestoka napadaju one za koje rade i koji ih placaju.