Nikšićki DPS nazvao Marka Kovačevića fašistom! MURATović i drugari prešli sve granice!

Kako to obično i biva, iznalazeći opravdanja, u koja niko normalan ne vjeruje, Marko Kovačević, svjestan da se sam uvalio u nevolju, ponovo bježi od izrečenog, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

„Tako sad na tako jadan način crnogorskoj javnosti pokušava da objasni kako u njegovim riječima ‘ako neko neće da budemo braća i ako hoće više da liče na Turke, onda ćemo u budućnosti bogami sa njima kao prema Turcima postupati’, nema poziva na obračun sa onima koji ne pripadaju njegovom nacionalnom i ideološkom krugu. Hoće uzaludno isprepadani Marko građankama i građanima da pojasni da treba više da vjeruju njemu negoli sopstvenim ušima i očima“, naveli su iz DPS-a.

Prema njihovim tvrdnjama, „mnogo je puta Marko Kovačević pokazao da mu smetaju oni koji nijesu kao on i njemu slični“.

„Profilisao se sada, za svoju fotelju uplašeni, Marko Kovačević kao raspirivač mržnje i netrepeljivosti, stvarajući biografiju dokazanog fašiste, tako da niko nikad i nigdje na svijetu, a kamoli u Nikšiću, ne može povjerovati u njegovu licemjernu i manipulatorsku priču o pomirenju“, piše u saopštenju DPS-a.

Kako su naveli iz stranke Mila Đukanovića, !niko više ne može biti iznenađen time što i ovog puta pokušava da kroz očite manipulacije i laži opere sebe i svoju stranku od sramotne besjede koja je izašla iz njegovih usta“.

„No, to samo još jednom potvrđuje činjenicu da je Kovačević jedna obična kukavica koja nikada neće stati iza svojih riječi. Zaključno, ostaje da vidimo da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću sa riječi preći na djela“, zakljulili su iz DPS-a.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Podrška za MARKA…,najbolji si!

Tako je ,

Mora da su sebe vidjeli u ogledalu pa im se učinjelo da je to Marko 🙂 Ogledalo je čudna sprava 🙂