NEMANJA VUKOVIĆ PODRŽAO EKO-KAMPANJU „NAŠ GRAD, NAŠ OD(B)RAZ“

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, ocjenjuje da stanje životne sredine u našem gradu nije samo obraz i odraz lokalne samouprave ili neke druge institucije, već obraz i odraz svakog od nas 66.725 pojedinačno. Zbog toga je, ističe Vuković, bitno da, kroz uključivanje u akciju, budemo primjer pozitivnih promjena, ali i da shvatimo da su smetlišta, divlje deponije i zagađena životna sredina — naš zajednički problem, koji ugrožava sve nas i našu djecu, a ne neku instituciju ili pojedince koji se nalaze na njenom čelu.

Na info danu, povodom eko-kampanje ,,Naš grad, naš od(b)raz“, predsjednik SO je naglasio značaj zaštite životne sredine i lične odgovornosti, budući da svi mi, kroz svakodnevne aktivnosti, u značajnoj mjeri utičemo na naše okruženje.

„‘Naš grad, naš od(b)raz’ nam daje priliku da, riječju i djelom, Nikšić učinimo ljepšim i doprinesemo podizanju nivoa svijesti naših sugrađana o važnosti zaštite životne sredine i pravilnog odlaganja otpada.

Nastavljamo sa akcijama, učenjem i radom kako bi spremni dočekali instalaciju Centra za upravljanje komunalnim otpadom.“, zaključio je Vuković.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare