Natoljubac Krapović u ekstazi!

Ministar odbrane Dragan Krapović komentarisao je nedavno objavljeno istraživanje od strane NATO saveza a po čemu se vidi da je podrška članstvu Crne Gore drastično opala.

Krapović je morao na neki način da opravda ovaj pad povjerenja i kazao da niko drugi nije pogledao ostatak istraživanja.

„Lamentira se nad padom podrške i govori se da je za to zaslužna ova većina međutim ne sagledava se cijelo istraživanje. U tom istom istraživanju se 77% građana Crne Gore osjeća bezbjednim a niko taj podatak nije uočio. Tako smo u top 3 države NATO saveza“, kazao je Krapović.

On je dodao da su i oni radili istraživanja u Ministarstvu odbrane zajedno sa Ujedinjenim Kraljevstvom a da po tom istraživanju 52% građana podržava NATO.

„Postoji jedan manji pad što je ekskluzivno vezano na bezbjednosne svjetske izazove sa kojima se suočava ne samo Crna Gora već i čitav slobodan svijet. Pokušalo se predstaviti da Crna Gora nije kredibilna članica i partner – to nije tačno i tome svjedoči nedavna posjeta gospodina Skot Breja“, kazao je Krapović.

44 Vlada će uraditi epohalne korake u Vojsci Crne Gore, najavljuje Krapović i kroz misije širom svijeta će pomagati globalnom miru.

„Na kraju mandata moje malenkosti kao ministra odbrane, ovaj sistem će biti bolji nego ikada prije u svojoj istoriji“, kazao je on.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ova spodoba je isti zlikovac kao NATO ubice, koji siju smrt po cijelom svijetu. On jadan stvarno misli da narod smatra da smo bezbjedni kao clanica NATO, koji su nas prije 25 godina ubijali kao miseve. Ne dolazi mu do ovakve glave da narod zna da je NATO zlocinacka organizacija.

Sam sam sebi obećao da ovoga krapa neću više komentarisati ali njegova bistrina je izazov kome je teško odoljeti 🙂 Da nije tragično bilo bi smiješno kako se takav nađe na poziciji ministra odbrane!