Mirko Milicic: КРИМИНАЛНИ ПОСЛОВИ ДПС У ПЉЕВЉИМА СУ ПОСАО ЗА СДТ

Услијед сопственог несналажења у опозиционим клупама, како на државном, а тако и на локалном нивоу, Демократска партија социјалиста се ових дана, након што су видјели да их напади на предсједника Мандића само даље спуштају у бирачком тијелу, прешли на Милана Лекића.

Заправо ДПС-у највише сметају резултати које Нова српска демократија постиже на свим пољима. Додатно их боли чињеница што ДПС данас како домаћа, а тако и инострана јавност не уважава превише.

Вољели би они да имају неке сопствене резултате као аргумент против наше странке и њених функционера, али знају добро да ако би кренули да анализирамо њихову заоставштину изгубили би још половину бирачког тијела.

Окомили су се тако ових дана на Пљевља и на Милана Лекића, који је читав свој радни вијек провео у борби за бољи живот његових суграђана. Окомили су се на човјека који је за двије године препородио тај град, отворио на стотине радних производних мјеста, обновио механизацију Рудника угља и поставио рекордне резултате када је у питању производња угља.

С обзиром на то да из ДПС-а поручују да су овакви резултати посао за СДТ, позивамо их да истрају, али и да не буду лицемјерни, па успут позову СДТ да провјери пословање њихових првака када су у питању не само Рудник угља, него бројна предузећа у Пљевљима.

Позивамо их да СДТ-у поднесу пријаву поводом криминалне политике коју су њихови кадрови водили, а чији је резултат било отпуштање више хиљада Пљевљака и уништења Вектре Јакић.

На самом крају, суд о њиховој политици у Пљевљима дали су и сами Пљевљаци, који су их на последњим локалним изборима „преполовили“, па су тако са некадашњих 20 мандата, спали на 9, а на наредним изборима очекујемо да их Пљевљаци, управо због оваквих порука, сведу испод цензуса.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare