МАНДИЋ УРУЧИО СЕРТИФИКАТЕ УЧЕСНИЦИМА ДЕМОКРАТСКИХ РАДИОНИЦА „БАРБАРА ПРАМЕР“

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић уручио је данас сертификате учесницима Демократских радионица „Барбара Прамер“ на 13. свечаној церемонији уприличеној на Вили Горица.

„Демократске радионице „Барбара Прамер“, едукативни програм нашег парламента који се спроводи од 2012. године кључан су сегмент у развоју и подстицању интересовања за политику и демократске процесе код дјеце и младих у нашој земљи“, казао је предсједник Мандић додајући да је кроз овај програм на хиљаде малишана стекло бројна знања из области демократије, рада парламента, Европске уније и људских права. ​
Истичући важност радионица Мандић је подсјетио да је овај програм успостављен уз помоћ парламента Аустрије и подршку ЕРСТЕ фондације и НВО Форума млади и неформална едукација те да је крајем 2014. године Скупштина Црне Горе преузела реализацију сопственим капацитетима.

„Драга дјецо, пред вама се налази блистава будућност. Ви ћете бити генерације које ће своје животе, породице и каријере градити као грађани земље која је прошла дуг и изазован пут, те постала дио Европске уније“ закључио је Мандић нагласивши да му представља изузетну част и задовољство прилика да уручи сертификате младим парламентарцима.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare