Мандић се састао са Смитом!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић одржао је данас састанак са Антони Смитом, извршним директором Вестминстерске фондације за демократију.

Предсједник Мандић је господину Смиту пожелио добродошлицу, истичући да је од изузетне важности за Скупштину Црне Горе да има добру сарадњу са Вестминистерском фондацијом за демократију.

Предсједник Скупштине је Смита упознао са актуелном политичком ситуацијом, апострофиравши да је 28. сазив Скупштине за само три мјесеца постигао кључне резултате, који су у прошлости били недостижни за бројне претходне сазиве.

Извршни директор ВФД-а Антони Смит се предсједнику захвалио на извдојеном времену, честитајући му на његовом залагању које је евидентно и изузетно важно за рад и резултате које постиже парламент.

Коментаришући резултате које је постигао 28. сазив Скупштине, Смит је истакао да се они могу везати за политичко лидерство и визију заједништва предсједника Мандића. Извршни директор ВФД-а је на самом крају истакао увјерење да ће се напредак наставити истим темпом и да ће Црна Гора остварити свој кључни спољнополитички циљ приступања ЕУ.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare