Мандић честитао Ускрс римокатоличким вјерницима!

Предсједник Скупштине Црне Горе честитао је Ускрс надбискупу барском монсињору Року Ђонлешају, бискупу которском монсињору Ивану Штироњи и свим вјерницима католичке вјероисповјести, уз жељу да празник проведу у здрављу, миру и срећи са најмилијима.

„Најузвишенија идеја којој сви на овом свијету треба да стремимо јесте суживот оличен у братској љубави, слози и разумијевању са најближима и управо то је симболика оваквих великих празника. Хришћанство нас учи да једино праштање, помирење и пожртвовање за ближњег могу изградити успјешну и стабилну заједницу, а Црној Гори је таква морална обнова потребна.

Како би стварали бољу будућност ове земље, сви морамо дати свој допринос на путу исцјељења и помирења, чији ће резултат бити једно складније, сигурније и напредније мјесто за живот сваког нашег грађанина. Увјерен сам да заједничким радом можемо остварити такве резултате.

Примите изразе мог дубоког поштовања, са надом да ћемо на вриједностима Христовог васкрсења развијати међусобно повјерење и стабилно друштво.“

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare