Licemjerje Katnića i DPS-a opet isplivalo na vidjelo!

Nakon hapšenja bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, Demokratska partija socijalista je preko svojih medija pokrenula ujdurmu prema Specijalnom državnom tužilaštu, odnosno njegovom rukovodiocu Vladimiru Novoviću.

Nakon što je Katnić započeo štrajk glađu 14. aprila napadi se pojačaju, a na Novovićev i račun SDT-a se svaljuju optužbe za neselektivnost i pristrasnost. Koliko su te tvrdnje apsurdne i validne dovoljno govori činjenica da u SDT -u rade tužioci koji su postavljani za vrijeme DPS-ovog režima, odnosno, dok je istim rukovodio novomontenegrinski mučenik Milivoje Katnić. Pojedini od njih su striktno radili po uputima DPS-a, a bilo je i onih koji su za dobro obavljene poslove bili nagrađivani stanovima od strane vlada koje je predvodila ova partija.

Jedan od njih je, gle čuda, tužilac Miloš Šoškić koji vodi postupak protiv Katnića. Upravo su na Šoškićev račun minulih dana Katnić i njegovi prvobranitelji iz DPS-a iznosili brojne primjedbe.

Potomak slovenskog Boga Velesa iz Bajramovice čak tvrdi da bi „završio na lomači“ , da se Šoškić pita. Iznureni Katnić je očito zaboravio da je Šoškić zasnovao radni odnos u SDT-u za vrijeme njegovog mandata i da se nikada nije žalio na njegov neprofesionalizam dok je javnosti godinama saopštavao hvalospjeve na račun Tužilaštva koje je predvodio.

Šoškićeve kvalitete niko godinama nije osporavao, ni sam Katnić, a ni partija koja najžustrije brani dostojanstvo bivšeg GST-a. U suprotnom, DPS-ova vlada ne bi svojevremeno omogućila Šoškiću (preko čuvene komisije za zbrinjavanje) da za 15.150 evra kupi stan od 75 kvadrata.

Iako je tada zarađivao 3.000 evra mjesečno, bivši režim je pomogao Šoškiću da metar kvadratni plati 202 evra.

Tada je Šoškić valjao svima onima koji ga danas, uz pomoć Šekija Radončića, stavljaju na stub srama.

Ako se još doda da Šoškić slovi za bliskog prijatelja DPS-ovog biznismena Zorana Ćoća Bećirovića (koji je porodični prijatelj uhapšene dugogodišnje predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice),  licemjerje DPS-a i njihovog inkvizitora Katnića još više dobija na obimnosti.

Od opozicionog DPS-a ništa novo – licemjerje je njihov zaštitni znak u politčkom djelovanju od 30. avgusta 2020. godine.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovaj dps posle svega stasu radili drzavi i narodu onisu sve stoje bilo drzavno a vredjelo namijestali jedni drugim za male pare zasprodali fabrike i drzavna preduzeca privatizovali sami ili njihovi kumpanjoni napominjem zasprodatje veliki dijo teritorije pitamse djesu pare jesuli izgradili drzavu puteve i bolnice nijesu bas nista samosuse debelo obogatili mislim daje gospodin katnic najveci krivac zatoga ovako brani bivsi profiteri