„Leleče“ Huter, „kukaju“ DPsovci, Aj lele lele gdje nam je Katnić!

Poslanik DPS-a Oskar Huter pokrenuo je danas u Skupštini Crne Gore temu oko Milivoja Katnića i kazao da ko god se ogriješio o zakon treba da odgovara – ali živ.

„Je li ikome cilj da se nekome ovdje sudi i presuđuje mrtvom čovjeku? Kad je to Crna Gora likovala i slavila mučenike ili nad tuđom mukom? To nije ni crnogorski ni srpski, a nije ni ljudski. Zašto sve ovo govorim? Jer moramo dozvoliti da se sva prava poštuju. Ćutanje se može podnijeti, ali ne i ćutanje na ljudski život“, kazao je Huter.

On je dobacio albanskom poslaniku Nikoli Camaju da se smije, i kazao da mu je jasno zašto se smije kad je rekao da će prije sa četnicima nego sa lopovima.

Na sve to je reagovao Nikola Camaj i kazao da su oni jedni druge unutar DPS-a nazivali i četnicima i partizanima.

„Mislim da moramo poštovati Poslovnik da se poslanici obraćaju jedni drugima sa poštovanjem“, kazao je Camaj.

U sve to se uključio i šef poslaničkog kluba NSD-a Slaven Radunović i komentarisao štrajk glađu bivšeg GST-a.

„Mi bi imali najviše razloga da budemo ljuti na njega. Niko od nas mu ne želimo zlo, već zdrav i dug život i priliku da odgovara pred sudom. Ako treba, mi iz Fronta ćemo mu i davati krv da ostane zdrav. Prema tome, samo bih podsjetio građanstvo na jednu sličnu situaciju – otimanja Nebojše Medojevića i odvođenja u pritvor. Medojević je tada 13 dana štrajkovao glađu a ta gospoda su od toga pravili štoseve. Kad je Andrija Mandić štrajkovao glađu bacale su se priče da su mu donosili masan burek“, kazao je Radunović.

I ako je tada Milivoje Katnić tada reagovao i kazao – nije to ništa strašno, neko vas optuži, idete u pritvor, pritvor je za ljude, ako ste krivi odgovaraćete, ako niste idete na slobodu.

„Sad Katnić štrajkuje glađu. To je legalno i legitimno. Ja ga ne podržavam u ovome jer mu želim dug život. Svi imamo dobru krv, samo da nam on bude živ i zdrav“, kazao je Radunović.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Oskar Hunt leleče za Katom, a Kata je zaslužio najgori krug pakla, šta je radio sa ostalom DPS kaamarilom. Neka štrajkuje, neka pjeva, neka leleče, može šta mu je volja, samo da odgovara pred pravdom i vrati pokradeno. A, Hunt, ka’Hunt, može i dalje da ga podržava ali da ne vrijeđa dok na njega dođe red.