Lakušić za „PORTAL 083“ :  Potvrđena posvećenost principima transparentnosti i demokratije u radu AMM-a

Večeras sam prisustvovao izbornoj Skupštini  Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) koja je održana u Hilton hotelu u Podgorici.

 Skupština je protekla u profesionalnoj i konstruktivnoj atmosferi, gdje su delegati imali priliku da učestvuju u diskusijama i odlučivanju o bitnim pitanjima za dalji rad i razvoj Asocijacije.

U skladu sa članovima 20 i 29 Statuta Asocijacije menadžera Crne Gore, stekao sam status delegata na izbornoj Skupštini Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM).

Tokom Skupštine, predstavljen je izveštaj o radu za prethodni period, a delegati su imali priliku da postavljaju pitanja i daju svoje sugestije. Takođe, na dnevnom redu bila su i izborna pitanja, uključujući izbor novih članova upravnih organa Asocijacije. 

Važno je napomenuti da su sve odluke donesene u skladu sa Statutom Asocijacije, čime je još jednom potvrđena posvećenost principima transparentnosti i demokratije u radu AMM-a. 

Učestvovanje na ovoj Skupštini pružilo mi je dodatni uvid u rad Asocijacije i omogućilo mi da dam svoj doprinos u njenom radu – zaključio Zoran Lakušić, dipl. inž. mašinstva i predsjednik odbora direktor

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare