Knežević pokazao ekskluzivne fotografije!

Predsjednik DNP-a Milan Knežević komentarisao je izlaganje predsjednika DPS-a Danijela Živkovića i kazao da razumije potrebu da se medijski afirmiše.

„Zato ste i uzeli da sjedite sa Željkom Obradovićem. Samo što se još ne zna za koga Milo Đukanović navija, za Partizan ili Budućnost“, kazao je on.

Komentarišući glasanje Maje Vukićević u Savjetu Evrope po pitanju Kosova, Knežević tvrdi da je ona saopštila partijski stav.

„Taj stav je poznat i Spajiću i kolegama iz većine. Mene sad zanima jeste li vi pisali ovaj Sporazum, kako lamentirate nad njim. Možda ste pisali i program NSD-a kada znate član 10. A što se tiče Kosova, sad ću na jednom primjeru da pitam – da li poznajete ovoga čovjeka? Naravno da ne. Ovo je gospodin Ekrem Bajrović. Crnogorski državljanin. 17 mjeseci utamničen na Kosovu i Metohiji, samo zato što nije želio da proda imovinu Albancima“, kazao je on.

Pokazao je i fotografiju kratera, i razrušene kuće a on je crnogorski državljanin.

„17 mjeseci je u zatvoru, šećeraš, niko ne zna za njega. I onda pitate zašto je Maja Vukićević tako glasala. Dok god ovavko bude, da se uništavaju ljudi samo zato što čuvaju svoju zemlju, uvijek ćemo glasati protiv toga“, kazao je on.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Признање лажне државе је највећа, епска срамота ЦГ власти, а не народа, јер да се народ питао и пита то би се одмах исправило и та срамна одлука би завршила на сметлишту историје ђе јој је и мјесто, заједно са онима који су је због својих личних разлога и донијели!