Jeleni Marković se i dalje priviđaju četnici po Crnoj Gori, napala Spajića!

„Da li je premijer Spajić slučajno odabrao partnere vojvodu četničkog ili četnika Kneževića? Pa naravno da nije jer prva istraživanja pokazuju da je PES pao na 15 posto sa tendencijom daljeg pada. A crkva Srbije je po zadatku diktatora Vučića odigrala i izvršila uticaj na Spajića, tako da su se sklopile i želje i okolnosti“, kazala je Jelena Marković, potpredsjednica Liberalne partije Crne Gore.

„Znači ove dvije prosrpske partije su ulaskom u Vladu frontalno krenule u zaokret spoljne politike CG, a to pokazuju istupi četnika Kneževića i sastanak Kordićke sa kineskom delegacijom, koje nema veze sa turizmom, ali pokazuje ko zapravo od sada upravlja Vladom, a ovaj sastanak sa Kinezima je najvjerovatnije dogovorio diktator Vučić, jer nešto mu se mnogo žuri pa se ovaj spoljno politički zaokret i ne skriva. Tu se više Spajić ne pita, dok on uživa Parizu na otvaranju Olimpijade, ovi punom parom rade da spriječe CG da uđe u EU“, ističe Marković.

Prema njenim riječima, samo treba sačekati da Spajić sa PES-om povuče smrtonosni potez „i uđe u koaliciju za izbore u PG sa ovim prosrpskim strankama i to bi bio politički kraj i krah Spajića i PES-a, i ujedno to bi bilo JAVNO PRIZNANJE poraza njihove politike, do koje ih je već dovelo zbližavanje sa najokorelijim klerofašističkim snagama u CG.“

„Ovo je već jasna poruka i namjera Vučića da sa svojim uslužnicima spriječi CG na putu ka EU. Oni misle da sprovode politiku diktatora, koji im je naredio da RUŠE KAPELU, SPOMENIKE, crnogorske istorijske ličnosti, da grade crkve sa tuđim partijskim patrijarhom Srbije Porfirijem i orgijaju po našim trgovima sa popovskom kastom, da mijenjaju i donose pravne akte radi stvaranja pravnih uslova koji ce voditi nestanku CG, da „zatvaraju“ jedne, a ostavljaju na slobodu za druge, koji djeluju i slijede politiku diktatora.

Eto, to su njihove beogradske zadaće. Zato još jednom apelujem na KVINTU i EU, da ne zatvaraju oči već da se odlučno umiješate u ovaj scenario „srpskog sveta“ dok se još nije zaigralo kolo zla kao 90ih godina prošloga vijeka. Takođe apelujem na sve suverenističke snage da se snažno odupru ovim nasilnicima i da im snažno pošaljemo jasnu poruku da im nećemo dozvoliti da nam ruše našu jedinu i voljenu Crnu Goru. Ta prilika je odmah i sada i to na izborima u Podgorici, sve crnogorske, demokratske i građanske snage i svi koji vole Crnu Goru trebaju stati na braniku svoje domovine, jasno i nedvosmisleno!“, zaključila je Marković.

Foto: LP

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

To treba liječiti, bolesnica haluscinira !