Gradonačelnik Nikšića primio predstavnike sindikata

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević primio je predsjednika Sindikalne organizacije organa lokalne samouprave Opštine Nikšić Milana Jankovića i članice Izvršnog odbora Sanju Đurović i Ivanu Nenezić.

Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima Sindikata koje su planirane za naredni period. Dogovoreno je osnivanje fonda solidarnosti i formiranje komisije koja će pripremiti nacrt teksta pojedinačnog kolektivnog ugovora.

Bilo je riječi i o stambenoj politici, gdje se razmatrao model pomoću kojeg će se najbrže doći do rješavanja stambenih pitanja radnika.

Predsjednik Sindikata Janković zahvalio se predsjedniku Kovačeviću na prijemu i istakao da je on prvi predsjednik koji je upriličio prijem za predstavnike Sindikalne organizacije.

Predsjednik Kovačević je istakao da će radnici imati podršku kao i do sada.

„Situacija koju smo zatekli nije bila na zavidnom nivou. Međutim, kontinuiranim radom i podrškom rukovodstva Opštine zaposleni u lokalnoj samoupravi ostvaruju svoja zagarantovana prava. I u narednom periodu rukovodstvo Opštine biće velika podrška svojim radnicima“, poručio je predsjednik Kovačević

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare