Đoković: Rekonstrukcija odlična priča, izbori u Podgorici…..

Rekonstrukcija Vlade je konačno realizovama i siguran sam da će biti bolja, ocijenio je Velimir Đoković, šef kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića.

On je, gostujući u Info plusu na TV Adria, saopštio da su po prvi put izabrani ministri iz redova Nove sroske demokratije, kao i kompletne koalicije Za Budućnost Crne Gore, te smatra da će svi oni dati pun doprinos razvoju naše zemlje.

„Podsjetio bih da je ovo Vlada koju podržava najveći broj poslanika. To samo za sebe samo govori da možemo pričati o čvrsto parlamentarnoj većini i da će imati mandat u punom trajanju”, rekao je Đoković.

Napomenuo je da Parlament radi punom parom.

„Ovaj saziv je održao 36 sjednica kolegijuma predsjednika Skupštine sa šefovima poslaničkih klubova, što nije vidjivo preko malih ekrana. Osim toga, od januara do danas aktuelni saziv Parlament je usvojio 60 zakona“, istakao je Đoković.

Kada su u pitanju izbori, Đoković je naveo da „nema ništa strašno od čestog izaska na izbore, pa od toga ne treba praviti spektakl“.

“Čujemo i osude da su u Crnoj Gori česti izbori, ali takva je volja građana kada političke strukture ne mogu da naprave vlast. Ipak, smatram da nismo trebali ući u fazu vanrednih izbora u Podgorici”, rekao je Đoković.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare