Cetinjski bojovnik Filip Adžić se ruga Jasenovcu!

Poslanik GP URA Filip Adžić je istakao da mu je neugodno što prisustvuje raspravi u kojoj se neko „zbog političkih ciljeva poigrava sa žrtvama“.

Vjerovali ili ne, Adžić je rekao da Rezolucija o genocidu u Jasenovcu predstavlja ruganje žrtvama i da će se njenim usvajanjem podsticati podjele među mrtvima. Zanimljivo, Adžić nije izgovarao ove riječi kada je Crna Gora u tri navrata glasala Rezoluciju o Srebrenici.

„Razlika između ovoga i Rezolucije o Srebrenici je u tome što postoje ljudi koji negiraju genocid u Srebrenici, a ovdje smo vidjeli i da predstavnik hrvatskog naroda ne negira genocid u Jasenovcu“, poručio je Adžić.

Poslanik GP URA je istakao da najveći dio građana Crne Gore vidi državu u EU, a da se na ovaj način tom putu šteti.

„Vidjećemo koliko Crnoj Gori šteti ova rezolucija. Da li ćemo morati da se odreknemo dijela teritorije ili nečega što pripada Crnoj Gori? Ja i GP URA nećemo učestvovati u ovome“, poručio je Adžić i dodao da su građanima obećali pomirenje.

I na kraju ovog skradanog izlaganja, Adžić je podvukao da će poslanici GP URA napustiti sjednicu. Isto su prije njega najavili iz DPS-a.

Adžiću će ovo biti druga bježanija iz skupštinskih klupa, prva je bila kada su usvajane izmjene i dopune Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je predložila prva postdepesovska vlada.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kako su krenuli sa šahovnicama po Orlovom kršu i Cetinju, izgleda da bi ga Adžić i kompanija rado vidjeli u Hrvatskoj! E valjda ne misli jado da će im svaki fukarluk na koji su spremni proći! Uporedjivati nekakvu Srebrenicu sa Jasenovcem i ustaškim zločinima može samo retard! Pa mu i to nije smetalo da pljune na svoj narod! Gle čuda, važniji im IBAR od Save kojom su tokom drugog svjetskog rata plivali leševi nevino pobijenih Srba pa i Crnogoraca i strah da ne naljute koljača tog naroda od bilo čega! Junački će Drljevićeva vojska preko vrata kad se bude glasalo! Od njih se drugo i nije moglo očekivati! A narod neka i dalje glasa za ove nesoje ljudske!

То што лупета Аџић који нема ни мозга ни кичме није толико битно. Али ја се бојим да ће нас нагрдит’ онај Грлић Радман. Она сабља ће чудо учињет’😆😆Не ваљс што смо се њему замјерили.