Aleksandra Kuč blago nama ne zna ko je ko u delegacijama!

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković-Kuč je zbunjive prirode poput njenog kolege Jevta Erakovića, jer i ona ponekad zna da se pogubi u svojim objavama na mreži „X“.

Naime, Vuković-Kuč se, u želji da što kvalitetnije i doslednije ispoštuje agendu svoje partije, upustila u komentarisanje susreta delegacije Nove srpske demokratije (NSD) sa premijerom Republike Srbije Milošem Vučevićem. Naravno, komentari koji dolaze od DPS-ovih poslanika skoro uvijek su prošarani dozom cinizma i mržnje.

Delegacija, predvođena liderom NSD-a i predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem dočekana je u Beogradu kako priliči, ali perfekcionističko oko poslanice Vuković-Kuč je primijetilo da ipak nije sve po pe-esu.

U nadi da ispadne pametna, na svom „X“ nalogu je objavila:

„Premijer Srbije delegaciju Srba sa Kosova dočekuje u punome sastavu, ali crnogorsku, koja usljed brojnosti ne može da stane, podanički se tiskajući za stolom, dočekuje sa dva nepoznata saradnika.„

Poput kolege Erakovića, i Vuković-Kuč izgleda da ima brži jezik, odnosno prste od pameti, te bez prethodne provjere činjenica objavljuje netačne informacije.

Jedan od dva „nepoznata saradnika“ premijera Srbije, je Predrag Rajić, ujedno i njegov glavni savjetnik za unutrašnju politiku. Gospodin Rajić je sjedio pored premijera Vučevića prilikom oba susreta sa delegacijama, sa Kosova i Metohije i iz Crne Gore

Takođe, Vuković-Kuč očigledno da ne zna da su sa premijerom Vučevićem kad je primio delegaciju sa Kosmeta sjedjeli i ljudi iz Kancelarije za Kosmet, a logično je da oni neće da prisustvuju sastanku premijera Srbije i predstavnika Srba iz Crne Gore.

Kao rođena Nikšićanka, ubijeđeni smo da poslanica Vuković zna gospodina Rajića, kojeg je svojevremeno njena partija optuživala da je jedan od krivaca za gubitak „Bitke za Nikšić“ 2021. godine.

Ukoliko ga već u toj ulozi nije zapamtila, onda joj preporučujemo da se o njegovom liku i djelu raspita u američkoj ambasadi, ali ne kod trećerazrednih činovnika našeg porijekla koje je uposlio DPS, već direktno kod ambasadorke Rajnke i njenih najbližih savjetnika.

Možda će nakon toga shvatiti koliku je glupost izvalila! Ali avaj, na njene ispade smo navikli godinama, kako u ulozi novinarke-prosvetiteljke, tako i u ulozi poslanice, stoga joj ni ovaj nećemo uzeti za zlo

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ma ne komentarišite ovu iskompleksiranu spodobu, samo gubite vrijeme, jer nije vrijedna ni pomena!