Бошко Вукићевић : ДПС и кавачки клан имају исто мишљење о Вучићу!

Фасцинира апсолутно поклапање политичких ставова шефова једног мафијашког клана са званичном политиком ДПС -а, њених сателита, али и неких других партија. Оно о чему је јавност до сада само нагађала, сада је и званично, а ради се о заједничким гледиштима из области спољње и унутрашње политике: о Русији, о Бајдену, о црногорском путу, о Србима и „великосрпском национализму“, о Вучићу…

Истовјетност ставова је запањујућа; неко неупућен би, читајући транскрипте разговора мафијашких шефова, помислио да се ради о дјеловима колумни аналитичара ДПС -а и неких других партија које безусловно прихватају „тековине“ поражене диктатуре у амбијенту спољње и унутрашње политике.

Објављене информације представљају још једно подсјећање за слободне људе о томе кога су све поразили током чудесних литија, али и упозорење да литијска побједа тек треба да се у потпуности оствари. Не због тога што држава разне криминалне кланове није још увијек успјела у потпуности да побиједи, већ зато што политички идеали мафијашких шефова имају и даље огроман значај у политичком систему Црне Горе. То није оно за шта смо се борили.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare