Бошко Вукићевић : Активирао се спавач Здравко!

Необично је напрасно активирање „спавача“ Здравка на друштвеној мрежи „X“, некадашњем Твитеру.

Након свечано датог јавног обећања да се више неће бавити политичким тематикама (послије свега злог, наопаког и накарадног које је приредио слободним људима који су га довели на мјесто премијера – додао бих), Здравко се у посљедњим временима „помамио“ и твитује о политици на дневном нивоу.

Његово буђење на друштвеним мрежама није и не може бити случајно; профа ништа не оставља случају, већ су његове свакодневне тривијалне писаније засигурно повезане са неким конкретним стварима. Мислим да знам и са којим, а ускоро ће се показати да ли су моје претпоставке оправдане.

А Здравко к’о Здравко, у својим твитовима оправдава историјску улогу особе која је обесмислила и негирала идеје литијског покрета, као и политичког конвертита који је преварио и издао скоро све најближе сараднике који су, не познајући тада његову стварну природу, били најзаслужнији за његово незаслужено постављање на мјесто премијера.

Тако, наш симпатични профа у својим политичким опсервацијама на мрежи „X“ не жели да изневјери сопствену конвертитску ммисију: он подржава антисрпску резолуцију о Сребреници, противи се доношењу резолуције о Јасеновцу, противи се реконструкцији владе уз улазак српских странака, разглаба о томе како се „у политици не држи ријеч“ (у чему је он општепознати експерт)… И, у посљедњем твиту он се опет „увлачи“ својим некадашњим пуленима, који данас заузимају водећа мјеста у држави.

Колико год било дегутантно у очима посматрача, Здравково активирање није случајно, као што поменух на почетку. Ипак, отужно дјелује податак да човјек који је имао јединствену прилику да његово име буде уписано златним словима у историји наше земље (да је само у себи имао зрно поштења, храбрости и одговорности) – данас се свим силама труди да се избори за статус „утицајног твитераша“.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Milion posto ova ce nakarada uci kod Spajketa. Nije slucajno sto se u poslednje vrijeme pojavljuje

Кривокапићи су од давнина,а по налогу књаза ЦГ,…наводног српског пијемонта,а у то време цела ЦГ , није имала више од 50000 становника.Подмукло, ушли у српске редове,…. старе српске Херцеговине,српских Брда ,српског Котора и изнутра… разарали,све српско…, преводећи цео српски народ у ново народ, тзв.часне и поштене Црногорце или ново спартанце Црне Горе.