Sjednici Predsjedništva Demokrata nisu prisustvovali neki visoki funkcioneri stranke!Na juče održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske Crne Gore na kojoj je 44. Vladi Crne Gore data oročenu podrška do juna mjeseca, odnosno sticanja Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR), nije prusustvovalo nekoliko visokih funkcionera stranke.

Kako ekskluzivno saznaje BORBA, na sjednicu nisu došli članovi partije koji pokrivaju ministarske funkcije, kao ni pojedini visoki opštinski rukovodioci.

Takođe, prema našim saznanjima, sjednicu je ranije napustilo nekoliko nezadovoljnih članova.

Sve ovo potvrđuje da u Demokratskoj Crnoj Gori ima disonantnih tonova i da je sve više nezadovoljnih članova koji ne žele bez pogovora da izvršavaju naloge predsjednika stranke Alekse Bečića i njegove desne ruke Borisa Bogdanovića. Njima je naročito neprihvatljiva suluda ideja napuštanja Vlade koja je u prethodnom periodu ostvarila zapažene rezultate.

Razlike će se po ovom pitanju (napuštanja vlade) tek otvarati jer ovu Vladu Demokrate mogu da sruše jedino sa DPS-om. To su jednom uradili, prije dvije godine, jasno je da ako se nešto slično opet desi da to više ne bi bila slučajnost.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Neka ih nek cine sto su naumili jednoumci. Cenzus nece proc. Najpodmuklija partija u CG,.cak su gori od urasa.