(VIDEO) Rukometaši Sutjeske pobjedom otvorili novu sezonu

Rukometaši Sutjeske pobjedom su otvorili novu sezonu. Mlada ekipa Božidara Mušikića ubjedljivo je savladala Jedinstvo 37:28.

Domaći rukometaši dobro su krenuli u meč i poveli sa 3:0 najviše zahvaljujući kontranapadima. Nastavili su plavo bijeli sa dobrom igrom, a u 10. minutu na semaforu je stajalo 6:2, nakon čega je trener gostujućeg tima Ćetković reagovao tajm autom. Predah nije urodio plodom jer je Sutjeska čuvala stečenu prednost, a postepeno i uvećavala, pa je u jednom trenutku iznosila sedam golova. Do kraja poluvremena Jedinstvo je ipak uspjelo da smanji na 17:11.

Domaćin drugi dio meča otvara serijom 5:1 i odlazi na visokih 22:12, a nezaustavljiv je bio Lončar. Prednost je rasla iz minuta u minut, pa je pitanje oko pobjednika odavno bilo riješeno. Posljednjih 15 minuta došlo je do opuštanja u redovima Sutjeske, što je Jedinstvo iskoristilo da ublaži poraz. Konačan rezultat 37:28.

Najefikasniji u redovima Sutjeske bio je Lončar koji je12 postigao 12 golova, dok se na drugoj strani istakao Medojeviž sa 10.

U narednom kolu Sutjeska će gostovati Rudaru u Pljevljima.

Ivan Roćenović
Foto/video: RTNK

izvor:; RTNK

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare