(VIDEO) Nikšić remizirao sa Studentskim domom

U trećem kolu Prve crnogorske futbal lige Nikšić je sinoć u dvorani Sportskog centra odigrao neriješeno sa Studentskim domom 2:2.

Vrlo uzbudjiv i borben meč odigran je između Nikšića i Studentskog doma. U uvodnih pet minuta gotovo da nije bilo pokušaja ka golu, a prvu pravu priliku Nikšić je odmah iskoristio, precizan je bio Jakšić. Nakon primljenog pogotka „Studenti“ su preuzeli terensku inicijativu, ali bez opasnih situacija pred golom Despotovića. Nikšić se opredijelio na igru iz kontre, a to se isplatilo kada je Čolović uvećao na 2:0. Nastavili su gosti sa napadima, međutim, promjene rezultata nije bilo do kraja poluvremena.

U nastavku meča viđena je velika borba, a Studentski dom mogao je da smanji u 27. minutu, ali je zicer skinuo sjajni Despotović. Mogao je i domaćin u par navrata do trećeg gola, ipak izostala je realizacija. Studenti su se odlučili na igru bez golmana, a to se isplatilo na sedam minuta do kraja, rezultat je bio 2:1. Uvukla se nervoza u redove domaćina, gosti su to iskoristili na najbolji mogući način da poravnaju na 2:2. To je ujedno bio i konačan rezultat.

Nakon ovog meča Nikšić ima učinak od dvije pobjede i jednog remija, a u petak gostovaće gradskom rivalu Onogoštu.

Ivan Roćenović
Foto/video: RTNK

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare