RUTINSKI! Zvezda u seriji 3:0 savladala Partizan i postala vladar Jadrana!

Partizanu nije pomogla ni domaća publika u Areni. Igrači Crvene zvezde neuporedivo hladnokrvniji i sasvim zasluženo dominantno osvojili titulu prvaka ABA lige sa rutinski 3:0 u seriji

Navikli smo na dramu u finalu ABA lige, na pet žestokih utakmica, ali ove sezone viđena je metla i to crveno-bela. Crvena zvezda je dva puta slavila pred svojim navijačima, a onda najbolje sačuvala za Partizanov teren u prepunoj Areni. Crno-beli su bili previše nervozni, a pre svega nemoćni da izađu na kraj sa protivnikom sa Malog Kalemegdana koji je došao do sedme titule prvaka regiona. Izgledali su izabranici Janisa Sferopulosa perfektno spremni za ovaj meč. Uvek su ostajali hladni čak i u momentima kada je Partizan pravio seriju, ali na kraju crno-beli su morali da priznaju da je ove sezone Zvezde jednostavno bolji tim koji je na ovom meču slavio rezultatom 82:76.

Koliko je dominatna Zvezda bila ove sezone dovoljno govori podatak da je ovo šesti uzastopni trijumf nad večitim rivalom ove sezone. Ovaj je bio i najznačajniji jer pored titule, doneo je i sigurno učešće u Evroligi naredne sezone što znači da Partizan Mozzart Bet ulazi u period velike neizvenosti.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare