Zogović: Uhapsite Mila!

Poslanik Demokratske narodne partije (DNP) Milun Zogović, najavio je na Srpskoj Radioteleviziji u emisiji ,,Sa Srpskom u centar”, da će ove godine biti organizovano obilježavanje 25 godina od zločina NATO pakta u Murinu.

Ako je NATO spreman da se izvini, dobrodošli su. Kompletan sjever Crne Gore je strateški devastiran poslednje tri decenije. I dalje se čuje odjek zvona sa Pećke patrijaršije, koja se nalazi na nekih šezdesetak kilometara od Murina”, poručio je Zogović.
On dodaje da se radi na tome da se odnos prema sjeveru strateški promijeni.

Zogović kaže i da se suočavamo sa alarmantnim stanjem u sudstvu Crne Gore.

,,Treba staviti akcenat na fenomen da je građanima, pored srastanja države i kriminala i svega što je rađeno u Crnoj Gori u prethodne tri decenije, trebalo je da neko udari na tradicionalnu Crkvu koja pripada gotovo 90 odsto građana, da bi DPS izgubila vlast. Sve dok ne dođe do hapšenja glavnog kreatora društeno-političkog ambijenta u prethodne tri decenije i dok se ne preispita njegova imovina, sve drugo je manje važno i relevantno”, istakao je Zogović.

On tvrdi i da su sve promjene koje su se desile u DPS-u samo privid.

Zogović je kazao i da ne vidi nijedan razlog da se pomjeri rekonstrukcija Vlade.

,,U nadernom periodu se moramo okrenuti interesu građana koje zaStupamo. Na građanima će biti da sude politički pristup partija. Neophodno je da dođe do prevlasti bezbijednosnog sektora”, zaključio je Milun Zogović.

Emisiju ,,Sa Srpskom u centar” možete pratiti uživo svakog radnog dana od 13-15 časova na kanalima Srpske televizije, talasima Srpskog radija, na našem portalu i ju tjub kanalu.

U repriznom terminu emisiju možete gledati na kanalima Srpske televizije od 20: 30 časova kao i na talasima Srpskog radija od 21: 30 a možete je naći i na našem portalu kao i na ju tjub stranici.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare