Zogović: Skupština nije ni zvala Mišela!

Poslanik DNP-a Milun Zogović reagovao je u Skupštini i kazao da Skupština Crne Gore nije pozvala Šarla Mišela niti je on otkazao posjetu Skupštini Crne Gore.

„On je otkazao posjetu Jakovu Milatoviću. Jesu li oni zajedno dogovorili ovo, to je pitanje za njih. Želim da istaknem jednu stvar. Da je Mišel htio da sankcioniše ovaj Parlament, on bi došao kod Milatovića i kazao da ne želi da dođe u Parlament“, kazao je Zogović.

Podsjećamo, predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel otkazao je posjetu Crnoj Gori.

Iz Kabineta predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića prošle sedmice je najavljeno da će na njegov poziv Mišel boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori 2. i 3. jula.

Bilo je planirano da Mišela u Rezidenciji na Cetinju uz najviše državne i vojne počasti dočeka Milatović, zatim zajednička konferencia za novinare, te da posade drvo prijateljstva u dvorištu Rezidencije.

“Posjeta Šarla Mišela predstavlja važan korak u jačanju političkih i ekonomskih odnosa između Crne Gore i Evropske unije, te dodatno potvrđuje odlučnost Crne Gore da do 2028. godine postane punopravna članica EU”, saopšteno je prošle sedmice iz Milatovićevpg Kabineta.

Bilo je planirano i da se Šarl Mišel obrati 3. jula u Skupštini Crne Gore.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare