Živko Andrijašević ide u Zagreb?

Kako naš portal saznaje iz dobro obaviještenih izvora sa Univerziteta Crne Gore, profesor Živko Andrijašević uspostavio je kontakte sa hrvatskim sveučilištem u Zagrebu, kako bi sebi obezbijedio rezervnu varijantu u slučaju da bude otpušten sa UCG.

Postavlja se pitanje, da li je nakon autoplagijata, slanja neovlašćenog lica da drži ispit i ocenjuje studente, kao i nakon mnogih prijava, UCG odlučio da reaguje. Nije nemoguće, jer Andrijašević koji važi za dobro obaviještenog čovjeka sigurni ne bi sebi pravio back up ovog tipa ukoliko se nešto iza brda ne valja.

Svakako, do sada institucije među kojima su Rektorat, Dekanat i inspekcije nisu imale neku značajniju reakciju na grehove Andrijaševića, pa ova informacija možda znači da su ipak odlučili da reaguju i sankcionišu pomenutog istoričara.

Da li će se neko od nadležnih ohladiti povodom ovog slučaja i odgovoriti na pitanje da li će Andrijašević biti kažnjen ostaje da vidimo.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bit će to velika pomoć Sveučilištu u Zagrebu! Takav stručnjak je uvijek dobrodošao i bitno će doprinijeti bratskoj ljubavi nastavljajući “slavni” put Drljevića i Savića Markovića Štedimlije!