Zarija Pavićević: Milatović je svjedok saradnik DPS-a!

Crnoj Gori je prijeko potreban revanšizam, meritokratija gubi u trci sa partitokratijom i ponavlja se sve što se dešavalo u trodecenijskom režimu Mila Đukanovića, smatra član Alternativa Crna Gora Zarija Pavićević.

Pavićević je mišljenja da aktuelna parlamentarna većina nije ispunila očekivanja od 30. avgusta 2020. godine.

“Četiri godine kasnije zatičemo totalni haos u lokalnim samoupravama i u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti. Narod treba da se revanšira svim ljudima koji su uništavali ovu zemlju 30 godina. Kad se oslobodimo kandži DPS-a i kad nestane svaki kadar DPS-a, možemo da pričamo o nekom boljem pravcu. Dok ne to ne promijeni, mi ne možemo naprijed”, kazao je Pavićević u emisiji “Klub Aplus”.

Osvrnuvši se na najavljene lokalne izbore, Pavićević smatra da će izbori u Podgorici pokazati da u glavnom gradu postoji veliki broj apstinenata.

“To su ljudi koji su nezadovoljni radom kako zakonodavne, tako i izvršne vlasti. Trenutno na birou rada imamo na desetine doktora nauka koji posao u ovoj državi ne mogu dobiti. Mladoma šaljemo jako lošu poruku “, ocijenio je Pavićević.

Pavićević smatra da su građani već odavno umorni od izbora, ali je činjenica da lokalne samouprave ne obavljaju posao kako treba.

“Imamo sada vanredne izbore u Podgorici, u Budvi, u Kotoru, a na sjeveru je evidentno da će izbori biti održani u Beranama i Andrijevici. Šavnik već ne želim da pominjem, jer niko i ne zna kako će se ta agonija okončati”, ukazao je Pavićević.

Komentarišući političku situaciju u Crnoj Gori, Pavićević tvrdi da je evidentno da predsjednik Crne Gore Jakov Milatović želi da ruši parlamentarnu većinu, udružen sa DPS-om.

“Najmanje sam se to nadao. Parlamentarna većina treba da sjedne za sto i da se dogovore. Evidentno je da je bilo mnogo propusta i nerada. DPS se sigurno neće vratiti, ali ovdje je na djelu bitka ko će uzeti veći dio kolača”, zaključio je Pavićević.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare