Za budućnost Budve optužuje: Nikola Kralj na meti DPS-a i „satelit liste“

Kako se približavamo ključnim izborima koji će odrediti budućnost Budve, važno je razumjeti jedine motive i ciljeve koji stoje iza profesionalnih političara koji pretenduju da vode naš grad, saopšteno je iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“.

– Napad na našeg člana Nikolu Kralja od strane ,,satelit liste“ koja planira koaliciju sa DPS-om su neosnovane, lažne i dio šire političke igre usmjerene protiv Budve i naše liste ,,Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“. Nikola Kralj, čiji integritet i posvećenost Budvi poznaju svi koji ga znaju, na meti je strašnih optužbi. Na sastanku sa taksistom Daliborom Simonovićem, gospodin Kralj je jednostavno i jasno izložio da se pomoć po pitanju njegovog pravnog spora sa Opštinom može jedino rješavati transparentno i zakonito – naveli su iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“.

Prema njihovim riječima, „ove akcije su dio kampanje ‘satelit liste’ i njihovih partnera iz DPS-a, koji tradicionalno koriste pritisak i manipulaciju kako bi ostvarili svoje ciljeve“.

– Oni ne biraju sredstva da diskredituju protivnike koji im stoje na putu ka vlasti, koristeći se neistinama i prljavim trikovima kako bi skrenuli pažnju sa svojih sumnjivih aktivnosti i veza. Mi, u listi ,,Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, stojimo iza Nikole Kralja i svih naših članova koji su nepravedno napadnuti. Pozivamo sve građane Budve da prepoznaju očajničke pokušaje naših protivnika da na štetu naših sugrađana i Budve manipulišu javnim mnjenjem – istakli su iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“.

Kako su dodali, „dok oni nastavljaju sa svojom kampanjom neistina, mi ostajemo fokusirani na pružanje istine i transparentnosti, zalažući se za pravednu i svijetlu budućnost Budve“.

– Na izborima imamo priliku da pokažemo da Budva zaslužuje bolje, zaslužuje liderstvo koje će se boriti za njene prave vrijednosti. Svi u Budvi znamo da DPS ne može formirati vlast bez novih fantomskih lista, stoga je dogovorena saradnja sa ,,satelit listom“, sa kojima niko drugi ne želi da sarađuje. Ova koalicija ne nosi ništa dobro, naprotiv, ona prijeti da vrati Budvu u mračno vrijeme izolacije, poniženja i pljačke. Takav ishod izbora možemo da spriječimo samo ako se ujedinimo oko naših ljudi koje svi znamo, cijenimo i poštujemo, umjesto da dopustimo onima kojima je lični interes i vlast jedino važno – naglasili su iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“.

Oni su napomenuli da je „lista ,,Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ posvećena izgradnji Budve, kao čistog, uređenog grada i odgovorne uprave, grada koji cijeni svakog svog stanovnika i koji pruža sigurnost i prosperitet svima koji ga vole“.

– Za razliku od nas, Demokratska partija socijalista (DPS), zajedno sa svojim jedinim mogućim saveznikom ,,satelit listom“, gleda na izbore kao na priliku da se domogne vlasti po svaku cijenu. Ne smijemo dozvoliti ove političke igre i manipulacije. Ovi izbori nisu samo politički događaj. Oni su prilika da se stane na put onima koji žele da iskoriste Budvu za svoje sebične interese. ,,Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ znači preuzimanje odgovornosti za sve naše građane, gradnju transparentnog sistema upravljanja koji štiti interese svakog pojedinca, a ne samo odabranih – saopštili su iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, pa za kraj dodali:

– Stoga vas pozivamo da svojim glasom podržite našu listu ,,Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, da zajedno odbacimo pokušaje DPS-a i njihovih saveznika da otmu naš grad i vratimo Budvu njenim pravim vrijednostima – otvorenosti, poštovanju i zajedničkom napretku – zaključili su iz Koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare