Vulin: Razumijem Milatovića, mora da sluša ambasade!

Predsjednik Crne Gore gospodin Milatović ima pravo da se više raduje evroatlantskim nego srpskim integracijama. Kome je Srpski svet prijetnja, njemu je Velika Albanija budućnost“, odgovorio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da je „Srpski svet“ prijetnja, a Dan Republike Srpske neustavan.

– Veoma cijenim što je gospodin Milatović i uz podršku srpskih partija pobijedio Mila Đukanovića i to je od njega dovoljno.

Razumijem njegovu odluku da ne dođe na Dan Republike Srpske u Banja Luku jer bi praznične dane morao da provede pravdajući se u ambasadama duže nego što je morao da sluša uputstva za formiranje Vlade.

I neka ne brine, niko od njega ne očekuje da bude Srbin pa i ako govori srpski i krsti ga srpska crkva, nije to dovoljno da se bude Srbin.

A predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jeste predsjednik svih Srba šta god ambasadori mislili o tome – izjavio je Vulin.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Prvo, ova EU nema budućnost I ona se mora raspasti, jer u njoj nema najmnoljudnije I najmoćnije evropske drżave Ruske Federacije! Znači naopako naziva sebe da je ujedinjenje evropskih država
Postavljae se pitanje dali ja ta EVROPA SAD, organizacija koja djeci Ukrajine ŝalje čokolade I igračke, da ih zabavlja glumčki klovn Zelenski ili im ŝalje „igračke“ koje se zovu kasetne bombe!?
Da li je NATO; miroljubiva, humanitarna, ekoloŝka, demokrstska i prosvetiteljska kultoroloŝka alijanska ili je Ratna, agresivna, zagađivačka, protivprirodna alijansa I antidemokrstska alijansa? Da ji to alijansa stub EU , odnosno Evropa sad , ona “ humanitarna“ alijansa koja je ubila malu Milicu na noŝi I prekinula igru djeci igru u selu Morinju u Crnoj Gori i posla ih da “ dječiju igru zavŝe u grobu!?
Da li taj nehumani, zločinački put treba slijediti i njihove zločine pravdati i slijediti???