Vučić: Znam ko je šef Zviceru u regionu! Najpametnije im je da me….!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas SKY komunikaciju iz Europola čime su potvrđena pisanja srpskih medija 2021. da su Kavčani spremali njegovu likvidaciju.

On je pitao medije zašto su lagali narod da je on u ortakluku sa njima.

„Ja sam to saopštio u dvije riječi, i naložio policiji da nastavi rad. Ne zaboravite, imali ste čitavu hajku koju su proizveli jedan advokat, novinar i policajac. Oko toga ko je Oskar. Oni kažu da su 99 odsto sigurni da sam to ja, ali ima djelova gdje se priča i o Oskaru, i o Vučiću. Dok danas nismo vidjeli kako da naprave atmosferu u Srbiji, kako da organizuju navijače i novinare da sluše vlast“, rekao je Vučić, komentarišući nova saznanja iz Skaj komunikacije kavačkog klana.

Podsjetimo, vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smjenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čime je potpuno jasno pokazano da su sve vrijeme imali samo jedan cilj i jednu metu, a to je Vučić.

Govoreći o pisanju regionalnih medija, pre svega iz Sarajeva, kaže da je svima Vučić za sve kriv.

„Ne moram mnogo da pričam o crnogorskim medijima. U Prištini, da ne govorim. U Zagrebu, od Jutarnjeg, gdje svuda ima Šolak prste, a i gdje nema nije ni važno. I postavite sebi pitanje. Zašto svi oni mrze jednog jedinog čoveka iz Srbije. Evo najgori sam na svetu, odvratan, grozan, ružan, debeo. Jel moguće da bude kampanja svakoga dana u tim medijima. Razmislite zašto je tako. To je zato što ne mogu da podnesu da Srbija raste i da napreduje, da smo prvi na zapadnom Balkanu. Ne mogu to da podnesu, oni hoće slabu Srbiju, koja puzi i na koljenima je. I tada će im ta Srbija biti tu za ponižavanje“, ističe on.

„I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj interesa protiv onoga ko je na vlasti, i na častan način obavlja svoj posao. Otkriću vam nešto. I danas kada sam čitao sve to, i tražio sam informacije iz bezbjednosnih službi. Mala je šansa da mi ne dođu glave. Ja ne kukam zbog toga, očekivao sam to 2022. godine, i tada nisam poslušao bezbjednosne službe. Kako da se ponašam na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. Oni su odustali u poslednjem trenutku. To su najmoćniji i najopasniji ljudi! Čujem da sada kupuju neke kladionice u Srbiji, da pripreme logistiku za prljave poslove. Svi oni rade uvijek uz podršku neke strane službe“, kaže Vučić.

Predsjednik dodaje da su Zvicer i Milović pisali i o velikosrpskom nacionalizmu zato što se zna ko je njima šef u regionu.

„A znam i ko im je šef van regiona. Ja da sam na njihovom mjestu, ja bih ubio Aleksandra Vučića. To im je najpametnije da urade“, kazao je on.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare