Вучић: Никога се не плашимо, слободарска Србија нема чега да се плаши!

У Новом Саду у хали СПЕНС одржао се митинг листе „Александар Вучић – Србија сутра“, а присутнима се обратио председник Србије.

БИЋЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА Вучић цитирао Његоша и послао моћну поруку: Никога се не плашимо, слободарска Србија нема чега да се плаши

– Поносан сам на све оно што смо урадили и да можемо да радимо зајендо у интересу свих грађана. Хвала нашим коалиционим партнерима. Данас је свеједно из које партије долази, важно је да велики заједнички посао обавимо, рекао је Вучић.

– Спремамо се да будемо домаћини Експа 2027. То је питање хоћемо ли имати најбољу брзу саобраћајницу, хоћемо ли изградити и Београд-Зрењанин ауто-пут, хоћемо да урадимо и од Ниша преко Прокупљ пун профил ауто-пута. Пре само 10 година 482 евра је била просечна плата у Новом Саду, а сада је преко 900 евра. За то је потребно да уложимо огроман труд и рад и радимо ус адејству са локалним самоуправама, казао је Вучић.

– У Нови Сад у претходних 10 година довели смо 10 фабрика и научно истраживачких центара. Ми ћемо сњваки изборни резултат да прихватимо, али се сетите има ли иједне фабрике у Новом Саду коју нису уништили или коју су довели. Све су уништили. Само ако они победе поново ће да нам катанче фабрике а то не смемо да им дозволимо. Немој да вас варају. Они су подељени, нису способни да покажу било какав план и програм. Онис у овде демонстрирали против нових мосотва. То је њихов план и програм. Па ми хоћемо мостове, хоћемо још три моста у Новом Саду. Шта год кренемо да радимо они кажу е не дамо им да то граде, рекао је председник Србије.

– Овај тим је као Реал Мадрид у односу на све друге који се такмиче и поносан сам на вас драги пријатељи. Раније је била изрека сви играју фудбал а на карају Немци победе. Сад ћемо ми да преузмемо улогу Реал Мадрида и да их побеђујемо на сваком месту. И тако сваке године неко мисли да је време да избаци Реал Мадрид, а народ хоће да победи они који брину о њима. Хоћу да се борите за њуде, хоћу да им решавате проблеме, чак и кад от не можете, поручио је Вучић.

–  У свим општинама тражим победу од вас јер то је најбољи показатељ да ће ти људи да имају добру будућност. За победу да се трудеите, да се борите и да их победимо најубедљивије, рекао је Вучић.

– Да знате, ја идем у Њујорк не да се борим против некога, не чак ни да се борим против великих сила, идем да се борим за нашу Србију и то није ни против кога ни у нашој земљи ни у региону. У петак се враћам из Њујорка у суботу ћу већ да будем са нашом браћом и сестрама Бошњацима изу Србије да им кажем да ћемо заједно да градимо будућност. А до тада биће борба непрестана, и биће им теже него што су мислили. Тврд је орах воћка чудновата, не сломих га ал зубе поломих. Никога се не плашимо јер слободна и слободарска Србија нема чега да се плаши. Хвала вам за љубав према Србији. Нека живи Србија, нека живи Нови Сад, до коначне победе – поручио је Вучић.

 

Вучевић: Нема предаје и повлаћења пред горима од себе

Председник СНС и премијер Србије Милош Вучевић рекао је да је претходних дана и недеља део јавности се бавио која странка иде на изборе, а ко бојкотује и тако у недоглед.

– Наша листа која је надстраначка, суштинскои покрет за државу ои народ излази на изборе у свим општинама и градоима и сигуран сам да ћемо однети победу 2. јуна. Та победа је само почетак, она је уводни део онога што нас чека наредних година. Да смо вредни, да разумемо потребе грађана. Једини систем вредности мора бити шта смо у наредном периоду урадили. То мора да буде идеја водиаља за све листе које носи назив Александар Вучић. Није питање привилегије, већ одговорности према сопственим грађанима, казао је он.

– А у Новом Саду су ствари можда још јасије или много болље приказане. Са једне стране имате нашу листу, људе које желе добро граду и грађанима и са друге стране оне који су опијени жељом да се домогну градксе касе. Сви заједно против Новог Сада и Србије. Нисте могли чути ниједан циљ или план, осим да ће да руше, забране, отму, обесе, и да мрзе Александра Вучића. То им је једини план. Све их је некако објединила жеља да се још мало обогате на грбачи народа, рекао је Вучевић.

– Сигуран сам да ви у Новом Саду нећете дозволити оне који не дозвољавају да се изгради храм већ да праве пабове. Да ју себи за право да ли Нови Сад треба да добије мостове или не треба да добије мостове, рекао је председник СНС.

– Ови избори јесу локални али су избори који су јединствена прилика то буде ветар у једна снажна подршка председнику Србије Александру Вучићу у његовој борби завиталне националне интересе. Зато сви на изборе 2. јуна. Нема предаје и повлаћења пред горима од себе. 

 

Љајић: Убеђен сам да ће победа бити велика

Председник Социјалдемократске партије Расим Љајић рекао је да овакву енергију одавно није осетио и замоли да такву енергију задрже до 2. јуна јер тог дана се одлучује идемо ли даље напред или одлазимо у неизвесност.

– Убеђен сам да ће победа бити велика. Треба нам да остваримо чисту победу на овим изборима. Позитивна кампања значи да мора да буде још интензивнија и да нам донесе победу. Идемо на изборе под њиховим уловима, и за то ће ова победа бити још слађа и биће изражена у великим процентима разлике. Треба нам победа да смањимо тензије у земљи, али да имамо више путева, које је у претходном периоду обезбедио Александар Вучић. Јесу ови избори важни, али је живот обичног човека најважнији. А то може да обезбеди Вучић, влада са премијером Вучевићем. Желим да помогне председнику Вучићу да Србија буде боља, међународно уважена, рекао је Љајић.

– Најсрећнији сам кад могу некоме да помогнем. Потребна је јака и стабилна Србија, мир и нормалност у земљи коју обезбеђујемо победом на изборима. Немој да вас заваравјау да је све решено. Најтежи су избори они које унапред сматрамо да су најлакши. Зато је потребно пуно енергије и рада. Покажимо људима шта могу да очакују у наредном периоду, казао је он.

Текст потписа

 

Дачић: То ће бити победа Србије и српског народа

Потпредседник Владе Србије, министар унутрашњих послова и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић рекао је да Србија и српски народ мета.

– Наша је обавеза да се супротавимо притисцима, да бранимо и Косово и Метохији и Републику Српску и право Срба и у Црној Гори и у целом региону. Ми никад туђе нисмо тражили али не дамо своје, не дамо своју Србију, рекао је Дачић.

– Они који су предложили  резолуцију о Сребреници су највћеи починитељи геноцида. Зар ће Немачка нама да дели лекције у Геноциду. Колико је милиона људи убијено од њихове руке. Ми треба да се правдамо пред целим светом. Зато дајемо пуну подршку председнику Вучићу да ми то не прихватамо. Када је Србија угрожена сви морамо да будемо раме уз раме, јер смао јака Србија може да се одрупре свим присицима. Зато смо у коалицији и сви наступамо зајдно први пут. Корисим прилику да позовем све наше чланове и симпатизаре д аизађу на изборе и гласају занашу заједничку листу Александар Вучић Србија сутра зато што то није наша лична или партијска победа. То ће бити победа Србије и српског народа. Јер партија има много а Србија је само једна, поручио је Дачић.

 

Вулин: Председниче свих Срба, када вам буде тешко, сетите се ове сале и ових људи

Потпредседник Владе Србије и потпредседник Покрета Социјалиста Александар Вулин пожелео је срећу у будућој победи.

– Ово су избори које Србија не сме да изгуби, да никад не признамо лажну државу Косово, да останемо неутрални, ово су избори за нашу чврсту одлуку и право да не уведемо санкцијеРусији, да останемослободни, казао је он.

– Поштовани господине председниче, председниче свих Срба, идете у Њујорк где вас чекају моћни непријатељи. Кад вам буду претили, кад вам буду говорили кроз зубе као да вам саветују и брину за вас, кад вам буду претили ….сетите се ове сале и ових људи. Када вам буде најтеже, кад вам мисли буду пуне мржње оних који би вас и Србију да не виде, испуните мисли овим и будите уверени у победу као што смо и ми уверени у вас, рекао је Вулин.

Туркулов- Нови Сад је град будћности

Прва на листи „Александар Вучић Нови Сад сутра“ инфектолог порф Весна Туркулов изјавила је да је за њу то што је на листи привилегија и патриотски чин.

– Видимо да се Нови Сад убрзано развија, имао нове путеве, мостове, саобраћајнице, научно технолошки парк, казала је она.

Како је навела здравство је у фокусу њеног интересовања у Новом Саду.

– Нови Сад је је град будућности, а здравствени радници су хероји наше земље. Пуно се урадило али пуно тога мора још да се уради. Позивам вас у заједничку борбу. Спремна сам да сво своје знање и ауторитет уложим у заједничку борбу за бољу будућност и напредак Србије. Ваша будућност и ваших породица је увашим рукама. Позивам све да 2. јуна да сви изађемо и гласамо за листу „Александар Вучић Нови Сад сутра“.

Митинг је почео химном Србије „Боже правде“.

 
 

 
 
 
 
ФОТО: НовостиТекст потписа

ФОТО: Новости

На претходном митингу, одржаном у децембру, симпатизери су почели да се окупљају сатима раније, а у хали су се обратили највиши државни званичници.

У хали се ори песма „Весели се српски роде“

ФОТО: Новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

ТАГОВИ

СНС Нови Сад митинг

УЖАС НА ДУНАВУ: Сударила се два брода, има мртвих, трага се за несталима

ШОК У УКРАЈИНИ: Зеленски би могао да буде оптужен, све ће бити познато после 20. маја

ВЕЉКО ПРОГОВОРИО О КАРЛЕУШИ: Како је реаговао на шкакљиво питање водитеља

ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ

МНОГИ НЕ ЗНАЈУ: Шта треба урадити чим се дође на гробље и која навика Срба преставља велики грех

ЗНАШ ТИ КО САМ ЈА? Жестока расправа Карлеуше и Сање Маринковић – емисија која се памти

ШОК: Фудбалер Србије се опростио од репрезентације

ПРЕЖИВЕЛА САМ ГЛАД, ПРЕЖИВЉАВАМ СИРОМАШТВО Тања о прииходима: „Уморила сам се, ко је видео богатог глумца! Била сам глупа“

ВЕЉКО ПРОГОВОРИО О КАРЛЕУШИ: Како је реаговао на шкакљиво питање водитеља

„ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ“: Кузмановић о врућим сценама са Наташом Нинковић

ДРУГИ ПИШУ

Britanska vojska „potopila“ američku! Vest odjeknula, Rusi shvatili – Imaćemo dovoljno vremena da ih sprečimo!

Rusi prešli severnu granicu takvom brzinom i snagom! Ukrajinske snage u šoku, Njujork tajms piše da nisu ni osetili prepreku!

КОМЕНТАРИ (0)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

PREPORUKA ZA VAS

POŽAR U INĐIJI Vatrena stihija progutala kuću, vatrogasci na licu mesta (VIDEO)

Sreli smo sestre koje su MODNE IKONE Beograda: Kad su rekle gde su kupile stvari, sve je bilo jasno

TEŠKA NESREĆA KOD POŽAREVCA Sudarila se tri vozila, IMA MRTVIH

Zvezda Netflix-a se preselila u Hrvatsku, PROBALA BUREK i zbog reakcije na „SVETU HRANU“ ne može da živi od komentara

Čuvena glumica pojavila se sa mužem i NIKO ŽIV GA NIJE PREPOZNAO: Osušio se koliko je SMRŠAO i evo šta KILAŽA MOŽE DA URADI ČOVEKU

OVO JE PSEĆI ŽIVOT Veljko Ražnatović iznenadio priznanjem, javno otkrio detalje za koje javnost nije znala!

Ovo su NAJBOLJI KOMADI NAKITA sa crvenog tepiha u KANU i svi su MOĆNI I PAPRENO SKUPI

Prvo slovo vašeg imena otkriva karakter i sudbinu! Saznajte kakva je vaša

(FOTO) Sloboda Mićalović u NIKAD DUBLJEM DEKOLTEU: Glumica opalila selfi, u ovom izdanju je retko viđamo – MREŽE GORE

DETALJI TEŠKOG SUDARA KOD KRAGUJEVCA Povređene četiri osobe, među njima dvoje dece (FOTO, VIDEO)

„NEĆU DA ME GRIZE SAVEST“ Marija prvi put podržala Zolinu i Miljaninu vezu, podržava ćerku da se UDA za njega: „Neka se venčaju“

Vozio motocikl kada je na njega naleteo kombi: Ovo je mladić koji je nastradao kod Obrenovca

MILICA I BORA OTIŠLI NA MEDENI MESEC Kemezova snimila sve, a novopečeni mladoženja ne skida osmeh sa lica

Kolinda načisto „iskopirala“ STAJLING KEJT MIDLTON: Obukla HALJINU koju je princeza nosila PRE DVE GODINE – ovom modelu nije odolela i dalje je SKROZ MODERAN

Haljina sa Met Gale o kojoj ne prestaje da se priča: Misteriozna lepotica glamuroznim izdanjem bacila Njujork pod noge

Znate li zašto treba staviti kašiku šećera u dvorište kuće? Kada saznate, stalno ćete to raditi

Poginuo tinejdžer, vozio sa probnom dozvolom: Prve fotografije nesreće kod Valjeva (FOTO)

„KAO KLINAC SAM BIO DEGENERIK, KOCKAO I IGRAO RULET“ Veljko Ražnatović promenio život iz korena, otvoreno progovorio o svom životu

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD OBRENOVCA Kombi ga „pokupio“ na glavnom putu

DUGA, USKA HALJINA, ŠIZ FRIZURA I JAKA ŠMINKA Tamara Dragičević pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći: Stomak u prvom planu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Reper jurio bivšu devojku po hotelu pa je pretukao: „Ovo je još jedan dokaz da je nasilnik“, snimak nadzorne kamere donosi ŠOKANTNE DETALJE

by Aklamator

PREPORUČEN SADRŽAJ

Da biste saznali imate li gliste ili parazite, otopite u šoljici…

Oglas

MONDO: Preminula majka osumnjičenog za ubistvo male Danke (2)

MESEC DANA OD NJIH NEMA NI TRAGA NI GLASA: Muškarac bez znanja bivše žene odveo sina – samo joj je rekao jednu rečenicu, sutra ih već NIJE BILO

SLOVAČKA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA Alarmantna poruka ministra policije

UŽAS NA VOŽDOVCU: Nezgoda na okretnici autobusa, obrušila se krošnja drveta i povredila ženu

Šapić: Borča uskoro dobija nov vrtić, a ponovo su raspisane i javne nabavke za kanalizaciju i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za naselja na levoj obali Dunava

IMA BOGA! BEBA BAČENA U KONTEJNER SE POLAKO OPORAVLJA: Da je nađena pola sata kasnije bilo bi kobno, a evo po kome je DOBILA IME

Muče li vas proširene vene? Otkrijte istinu koju stručnjaci ne žele otkriti!

Oglas

ZAVRŠENA OPERACIJA SLOVAČKOG PREMIJERA: Poznato u kakvom stanju je Robert Fico

Potpredsednik Vlade Slovačke: Robert Fico više nije životno ugrožen

„NEDOSTATAK BIOLOŠKIH TRAGOVA MALE DANKE ZNAČI SAMO JEDNO“ Policiji je nešto promaklo?! Evo u kom smeru bi trebalo da se nastavi istraga

„Patite od hronične gljivične infekcije? Rešite se gljivica za 10 dana uz ovaj…“

Oglas

ShareMedia

НАЈНОВИЈЕ ИЗ РУБРИКЕ

„ТВРД ЈЕ ОРАХ ВОЋКА ЧУДНОВАТА, НЕ СЛОМИ ГА АЛ ЗУБЕ ПОЛОМИ“ Вучићеве речи одјекнуле „Спенсом“: Биће им теже него што су мислили (ВИДЕО)

СВЕ СУ УНИШТИЛИ, ХОЋЕ ОПЕТ ДА КАТАНЧЕ ФАБРИКЕ Вучић о опозицији: Нису способни да покажу план и програм, у стању су да буду против свега

ВЕЛИЧАНСТВЕН ДОЧЕК ЗА ВУЧИЋА: Цела сала скандира у част председника (ВИДЕО)

ВУЧЕВИЋ У СПЕНСУ: Снажна подршка председнику Вучићу у његовој тешкој борби за националне интересе

ТРОДНЕВНА ПОСЕТА СРБИЈИ: Сутра у Београд долази висока делегација Комунистичке партије Кине

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare