Vučić: Jedinstvo srpskog naroda niko neće srušiti!

Izborna lista „Aleksandar Vučić – Beograd sjutra“ organizovala je danas miting  u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao važnost ovih izbora.

– Vidjeli smo kroz šta smo sve prošli. Mnogo puta je bilo teško građanima i državi, ali smo uvijek uspjeli da se podignemo kao feniks i da pokažemo da nije problem ako padnete, važno je da svaki put ustanemo i da nastavimo da se borimo. Ovo sam rekao zbog toga što je lako kritikovati. Lako je reći ne sviđa mi se ovaj most, ova nova pruga, ne sviđa mi se ovaj avion, mogao bi da bude i veći. Prije samo 12 gdoina imali smo 550.000 ljudi manje zaposleno nego danas. Ima li većeg i značajnijeg podatka od toga. Promijenili ste našu zemlju. Vjerovali ste u ozbiljnost i odgovornost. Praveći našu zemlju snažnijom da ćemo moći da se suprotstavimo onima koji bi da nam ruše zemlju. I to smo uspjeli. Obraz Srbiji ne možete da uzmete – poručio je Vučić.

Kako kaže mnogo je novca uloženo da bi Srbija bila srušena, zato je pozvao građane da izađu na izbore.

– Znam koliko je važno da na izbore izađete, da ne pomislite da su izbori unaprijed završeni. Mnogo novca je uloženo da bi ova zemlja bila srušena. A na nama je da im kažemo da im to nećemo dati. Ponosan sam na svakog grđanina Srbije koji se bori za svoju zemlju, teškim i napornim radom doprinosi napretku ove zemlje. Svi moraju da dobiju našu pruženu ruku i da čuvamo našu zemlju za svakog od nas – rekao je Vučić i dodao.

– Zamislite, u ovom trenutku u Novom Sadu se grade tri nova mosta. Ti koji hoće da nas pobijede, sprječavali su nas da gradimo mostove u Novom Sadu. Potrebno je da podignemo plate do 1.400 evra prosječno, svaki naš penzioner zaslužuje da živi bolje. Za prvo dijete 500.000 dinara, za drugo 600.000 dinara. Da svako zna koliko nam je važno da imamo djecu – naglasio je Vučić.

On je podsjetio na učinak njegovih političkih konkurenata dok su bili na vlasti.

– A koju su to fabriku bili doveli u bilo koji grad u Srbiji? Nisu nijednu. Samo su katančili fabrike, uništavali našu ekonomiju. Nikada ne govore šta bi oni da izgrade. Jedino što govore je da mrze Vučića i da se dokopaju vlasti. Nemam ja ništa protiv što mrze Vučića, već što nemaju plan i što ne znaju šta bi, sve i da im neko pokloni vlast – naveo je predsjednik Srbije i dodao:

– Kada se završe izbori, nema trijumfalizma, velikog slavlja. Od tog trenutka morate da pokažete veću brigu prema ljudima. Počnite da razgovarate sa ljudima, pa i kada ne možete da im riješite problem, pokažite poštovanje – naglasio je Vučić.

Apostrofirao je da je teško vrijeme je pred cijelim svijetom.

– Svi maštaju o sukobima. A ja maštam i učinićemo sve da sačuvamo mir. Nemamo djece za bacanje. NIkome nećemo dozvoliti da ruši naše nacionalne interese i da razbija jedinstvo našeg naroda gdje god da žive Srbi. Nikome nećemo dozvoliti da to sruši – kategoričan je on.

On je okupljenima pokazao zastavu koju je nosio u UN za vrijeme zasijedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

– Primijetili ste jednu stvar su mi zamjerili svi. Zasmetala im je naša srpska zastava. Pitaju se zašto toliko volimo sovju zastavu. Ova naša trobojka je danas simbol otpora, slobode i pobjede. Svuda u Srbiji da pobijedimo. Da ih pobijedimo ubjedljivije nego ikada. Svi na izbore! Za Srbiju sjutra – poručio je Vučić

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare