Vojnik Duška Markovića zadovoljio ministra Ivanovića!

Vlada Crne Gore je na sjednici donijela rješenje o određivanju Aleksandra Drljevića za vršioca dužnosti generalnog direktora Generalnog direktorata za bilateralne poslove u Ministarstvu spoljnih poslova.

Njemu je produžen mandat na v.d. poziciji u resoru Filipa Ivanovića. Početkom godine on je već jednom izabran na za vršioca dužnosti generalnog direktora Generalnog direktorata za bilateralne poslove.

Kako je DPS-ov kadar i nekadašnji saradnik Duška Markovića zadovoljio svoje nadređene iz PES-a, isti su ga nagradili novim mandatom.

Podsjetimo, Drljević je 2018. godine na mjestu glavnog pregovarača naslijedio Aleksandra Andriju Pejovića. Treba istaći da je tom prilikom Vlada ukine Ministarstvo evropskih poslova i kancelariju glavnog pregovarača pripoji kabinetu premijera Duška Markovića.

Treba li istaći da je Drljević tokom svog višegodišnjem rada u Ministartsvu spoljnih poslova prošao filtere Milana Roćena i Srđana Darmanovića.

Takođe, treba istaći da je Drljević, kako stoji na njegovom Linkedin profilu, nacionalni kordinator za Krimsku platformu koja je osnovana da pomogne Ukrajini da povrati Krim pod svoju kontrolu, ne birajući sredstva.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pes je zavrsijo svoju emisiju izdaje vidise izgubijo povjerenje za navijek evropa sve vidi i zna samo polako ali svi korumpirani i sverceri nezele u eu znaju staih ceka